XS
SM
MD
LG

Godišnji sportski horoskop za 2021. godinu

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju sporta!

Da bi sport postao glavni motiv potrebno je da pozicija Marsa aktivira sportske ambicije. Sport je takmičenje, a za svako takmičenje bilo ono pojedinačno, ekipno ili timsko potrebna je pozicija Merkura. Simbol treniranja, posvećenosti, verovanja, žrtvovanja, kao i borbe sa direktnim protivnikom zabeleženo je pozicijom Plutona. Za svaki uspeh ili neuspeh u sportu potrebno je nesebično davanje a simbol nesebičnog davanja u vidu sportskih ostvarenja donosi Neptun. Granice i ograničenja postavlja Saturn.

2021. godina će podjednako svakom horoskopskom znaku pokrenuti određena sportska dešavanja. Svakome prema poziciji već pomenutih zvezda u ličnom horoskopu. Tokom 2021. godine sportisti mogu očekivati mnogo više takmičenja ali i direktnih akcija, sopstvene impusivnosti, naglih promena i neočekivanih odluka...

U zavisnosti od horoskopskog znaka i ličnog horoskopa godina 2021. može vam doneti malo ili malo više dobrih šansi i prilika. Tokom 2021. godine dozvolite i nebu da malo upravlja vama a Vi samo pratite znakove koji će biti putokaz za ostvarenje sportske karijere. Za izgubljenim ne žalite, jer ako neki uspeh niste imali ne možete ga ni izgubiti, ali još uvek možete dobiti!


Kada su u pitanju pojedinačni sportovi Ovnovi će imati uspeha u svim sportskim aktivnostima gde se koristite ruke i pokazuje fizička snaga udarcem. Horoskopski Ovnovi koji se bave borilačkim veštinama ili boksom imaće moģućnost sklapanja novih sportskih ugovora. Postignuti rezultati tokom 2021. godine biće usmereni ka sportskom timu ili klubu koji je poznat široj javnosti.


Horoskopskim Bikovima 2021. godina biće naklonjena u fudbalskim aktivnostima. Takođe, fudbalski timovi sastavljeni znakom/podznakom Bika kao igračom može doneti uspeh. 2021. godina biće godina sportskih ostvarenja horoskopskom Biku kroz sportske projekte, sportsko usavršavanje ali i za sportske saradnje.


Kao rođeni u društvenom i promenljivom znaku Blizanci se tokom 2021. godine mogu se baviti i uživati u praćenju sporta i gledanju sporta preko TV-a. Blizanci mogu imati uspeha kroz atletske discipline kao i kroz gimnastiku, klizanje i skijanje. Intelektualni sportovi kao što je na primer šah Blizancima ove godine može doneti lepe rezultate. 


Rak obožava timske sportove iz dva glavna razloga, timovi su poput porodica i timovi uzrokuju da njihovi obožavatelji deluju kao porodice. Tako će se nastaviti i tokom 2021. godine. Rakovima uspeh mogu doneti i vodeni sportovi pre svega vaterpolo, jer je i to timski sport. Pojedini horoskopski Rakovi tokom 2021. godine moraće da deluju po instrukcijama, neki će se povući iz sporta, dok će neki Rakovi biti u ulozi rezervnog igrača.


Horoskopski Lavovi tokom 2021. godine dobijaće sportske ponude i mogućnosti koje ne bi trebalo da propuste. Lavovi u ulozi kapitena, sportskog trenera i menadžera mogu očekivati značajne rezultate. Ples kao sportska disciplina ove godine Lavovima donosi uspeh. 


Device dele svoju vladajuću planetu, Merkur, sa Blizancima. Oba znaka vole tačnost i preciznost tako da svaki sport za Device tokom 2021. godine može biti uspešan ukoliko održite prethodni nivo kvaliteta. Device će se tokom 2021. godine sportski usavršavati. Golf bi bio savršena aktivnost Device. Osim toga odličan izbor može biti umetničko klizanje, kao i balet.


Posebnog uspeha kroz timske sportove, naročito ako je tim sastavljen od dve osobe mogu imati Vage. Takmičarske predispozicije pratiće Vage tokom 2021. godine naročito one horoskopske Vage koje se bave tenisom. Odbojka takođe horoskopskim Vagama tokom 2021. godine može biti sportsko opredeljenje, kao i sportovi koji se odvijaju u paru. 


Škorpioni će tokom 2021. godine osvajati pažnju osoba koje do sada nisu izražavale interesovanje za Škorpionove sportske aktivnosti. Kroz 2021. godinu postavićete nove temelje sportske karijere. Pokazaće se, da će vaši rezultati biti korisni i za osobe iz vašeg sportskog okruženja.


Kao svoju glavnu orijentaciju Strelčevi će tokom 2021. godine zadržati dobro samopouzdanje i optimizam. Strelčevi mogu očekivati i značajne promene sa kojima obezbeđuju sebi bolji sportski standard kao i dugoročnu i stabilnu sportsku karijeru.


Jarac je astrološka životinja, planinska koza, tako da je prirodno da sve što uključuje penjanje ili istraživanje je pravi sport za pripadnike ovog znaka. Planinarenje, alpinizam, pešačenje i slične sportske discipline Jarčevima donosi uspeha tokom 2021. godine.


Rođeni tokom hladne, vedre i smrznute zime, većina Vodolija, poput njihovih astroloških suseda, Jarca, privučeni su sportovima sa hladnim vremenom. Ali, pošto je njihov znak takođe naklonjen grupama, većeg uspeha tokom 2021. godine Vodolije će imagi u timskim sportovima, takođe i u sportovima poput fudbala ili košarke.


Znak Ribe, element Vode, po čemu su Ribe poznate tokom 2021. godine će imati uspeha u disciplinama kao što su: plivanje, ronjenje, skijanje na vodi, surfovanje, veslanje i vaterpolo su sportovi koji horoskopskim Ribama će doneti izuzetna ostvarenja. Ove godine Ribe će biti izuzetno sportski uspešne. Takođe, sportski ribolov će biti izražen tokom 2021. godine.


Za astrološke konsultacije, mesečne astrološke analize, godišnje, poslovne, uporedne, natalne... posetite sajt Fortuna Horoskop

Uvek sa vama vaš astrolog Ivana Minović