XS
SM
MD
LG
11.06.2012 Vinko Janković

Spektrovi dečaci najbolji

Drugog dana tamičenja na SPEKTAR KUPU za dečake rođene 2003 godine i mlađe učešće je uzelo devet ekipa, a borba za najviši plasman najpre je igrana u dve grupe gde su po dve prvoplasirane ekipe stekle pravo igranja u polufinalu, a zatim i za plasman za neko od prva tri mesta na turniru za koje je organizator obezbedio pehare i medalje.

U polufinalnom paru domaćina i ekipe KRILA KRAJINE iz Bačke Palanke bolji su bili mališani SPEKTRA, a u drugom polufinalu gde su snage odmerile dve zrenjaninske ekipe SPORTO i AKADEMIJA FUDBALA BAMBI , finale su izborili fudbaleri BAMBIJA. Uz neizvesnu borbu, žestoko navijanje domaće publike, pobedu u finalu su ostvarili dečaci škole fudbala SPEKTAR a jedini gol na utakmici vredan prvoga mesta, postigao je Veljko Arsović. U borbi za treće mesto zrenjaninski SPORTO bio je bolji, i sa 2: 1 pobedio Bačkopalanački sastav KRILA KRAJINE.

Na predivnim terenima motela Kronić pokraj Sombora, gde je organizovano ovo trinaesto po redu takmičenje malih fudbalera, prikazan je odličan fudba uz puno lepih poteza i svi koji su pratili ovu lepu tradicionalnu manifestaciju nose lepe uspomene sa ovoga takmičenja i pre svega druženja koje će dugo pamtiti