XS
SM
MD
LG

Goran Vuković tvrdi da meč osmine finala kupa sa Radničkim nije prioritet

Kako se jesnji deo prvenstva bliži kraju "traktoristi" igraju sve bolje. Potvrda za to su tri vezane pobede, druga najefikasnija navala lige i, kao krem na tortu, plasman u osminu finala kupa. Sutra će biti u prilici da u najznačajnijoj utakmici u istoriji kluba, ugoste superligaša iz Niša. Mladi trener Goran Vuković ukratko se osvrnuo na prethodnu utakmicu protiv GFK Dubočice i naglasio da su odigrali najboljih 45 minuta ove jeseni.

- Odigrali smo odlično poluvreme i u svim elementima igre smo nadigrali goste iz Leskovca. Najbolje poluvreme se ogleda u timskom ostvarenju, kako u ofanzivi, tako i defanzivi. Golovi su pali iz smišljenih i organizovanih akcija, a naročito mi se svideo treći pogodak kada je akcija potekla od golmana i pre ulaska u mrežu lopta je bila u dodiru sa svakim igračem. Za rivala smo imali čvrst i iskusan sastav Leskovčana kome je jedino falilo prisustvo trenera Mikića na klupi - kaže Vuković i povodom sutrašnje kup utakmice tvrdi da  nije u prvom planu već duel poslednjeg kola u Kraljevu.

- Sutrašnje odmeravanje snaga sa Nišlijama biće najveća utakmica našega kluba u istoriji najmasovnijeg takmičenja. Za nas je Kraljevo prioritet, tako da ću za susret sa Radničkim izvesti kombinovani sastasv. Gosti su bez sumnje veliki favorit i na nama je da im otežamo put do plasmana u narednu rundu - naglašava mladi stručnjak.