XS
SM
MD
LG

Spektaklularan meč Donsa i Plimuta, pobjede favorita

Foto: Plymouth

Proteklog vikenda odigrano je drugo kolo engleske Lige 1. Favoriti su ostvarili pobjede a bilo je i neki fantastičnih mečeva.

Vimbldon i Plimut odigrali su nestvaran meč. Gosti su poveli golom Kupera da bi Pigot donio izjednačenje domaćima. Gosti su do kraja poluvremena ponovo poveli a strijelac je bio Grent. Golovima Meklohina, Pigota i Longmena, Donsi su došli do preokreta. Ipak, golovima Kanavana i Telforda, Plimut je izjednačio na 4-4 i došao do boda.

Sanderlend je došao do prve pobjede u sezoni. Savladali su u gostima Oksford sa 2-0 a golove su postigli O'Nil i Guč. Hal je došao do druge pobjede a savladali su golom Vilisa Kru sa 1-0. Ipsvič je kao gost savladao sa 2-0 Bristol Roverse a golove su postigli Emer i to autogol te Nolan.

Piterboro je sa 2-1 savladao Flitvud na svom terenu dok je istim rezultatom Nortempton slavio kod Šruzburija. Blekpul je sa 2-0 savladao na svom terenu ekipu Svindona, Donkaster Čarltona u gostima sa 3-1 a gostujući trijumf ostvario je i Džilingem, pobijedvši Vigan sa 3-2 u gostima.

U poslednjem susretu drugog kola, Ročdejl i Portsmut odigrali su 0-0.