XS
SM
MD
LG

Paun 2/2, bod za Ivića i petarda Blekburna

Foto: Sky Sports

Proteklog vikenda odigrano je drugo kolo Čempionšipa a zadovoljni mogu biti srpski menažderi.

Reding Veljka Paunovića došao je i do druge pobjede u prvenstvu. Reding je kao domaćin savladao Barnsli sa 2-0. Golove su postigli Meite i Olise. Treba reći da su gosti meč završili sa devetoricom jer su Helik i Andersen dobili po crveni karton. Drugi srpski menažder nije upisao pobjedu ali je ostao neporažen. Votford Vlade Ivića, odigrao je 0-0 kod Šefild Vensdeja.

Najubjedljiviji trijumf ostvario je Blekburn. Roversi su sa 5-0 savladali ekipu Vikombija. Armsrong je dao tri gola dok su po jedan dali Dejvis i Vilijams. Pobjedu je ostvario i Brentford koji je sa 3-0 savladao Hadersfild. Sva tri gola pala su u drugom poluvremenu a strijelci su bili Dasilva, Fors i Mbeumo.

Sjajan meč odigrali su Norič i Preston. Norič je dva puta vodio golovima Sinklera i Fišera ali se Norič oba puta vratio golovima Pukija i Plakete. Na kraju je meč završen 2-2. Svonsi i Birmingem su odigrali 0-0. Kardif je slavio u Notingemu sa 2-0, Koventri je kao domaćin savladao ekipu Kvins Parka sa 3-2. Midlzbro i Stouk su odigrali 1-1, Luton je kao domaćin savladao Derbi sa 2-1 dok je Milvol kao gost savladao Roteram sa 1-0.