XS
SM
MD
LG

Streljaštvo: Majkl Felps će navijati za Zoranu Arunović u pripremama za OI u Londonu

Kompanija Viza interancional pozvala je sve ljubitelje sporta iz Srbije da navijaju za omiljene olimpijce i paraolimpijce i podrže ih do takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

Globalnoj kampanji navijanja kompanije Viza priključio se i olimpijac, plivač Majkl Felps član „Viza tima“, koji je pozvao Srbe da navijaju za našu takmičarku u streljaštvu i svetsku šampionku i vicešampionku Zoranu Arunović.

Felps se, da bi podržao Zoranu, fotografisao sa velikim transparentom specijalno kreiranim za srpsku olimpijku, na kom je ispisano „Napred Zorana“.

Navijači širom sveta svoju podršku olimpijcima mogu dati u formi postova, fotografija ili video materijala na „Viza fejsbuk stranici“ a značajan doprinos globalnom navijanju je poseta „Viza Ju tjub kanalu“.

Sportisti – članovi „Viza tima“, kao i olimpijske i paraolimpijske nade će, zahvaljujući Viza aplikaciji specijalno kreiranoj za navijanje, moći da vide podršku koju svakodnevno dobijaju od navijača, što će im, sugurno, pomoći tokom priprema za Olimpijske igre u Londonu 2012.

Vladimir Đorđević, Viza kantri menadžer za Srbiju, podsetio je da Viza podržava više od 60 sportista širom sveta i rekao da navijače inspirišu priče i rezultati sportista, dok istovremeno takmičarima veoma znači svaki vid podrške koju dobijaju od svojih navijača.

Majkl Felps je postao najuspešniji sportista Olimpijskih igara u Atini i Pekingu, osvojivši 16 olimpijskih medalja- šest zlatnih i dve bronzane u Atini 2004. i osam zlatnih u Pekingu 2008.

Zorana Arunović još čeka na olimpijsku medalju. Na Svetskom prvenstvu u Minhenu 2010. osvojila je zlatnu medalju vazdušnim pištoljem i srebrnu MK pištoljem. Arunović je tada postala i prva sportistkinja iz Srbije koja je obezbedila plasman za letnje Olimpijske igre u Londonu 2012.