XS
SM
MD
LG

Sumail napušta OG, Ceb se vraća na Offlane

Trenutna COVID-19 pandemija je svima zaista izvrnula pojam o vremenu. Čini nam se kao da je samo juče Ceb preuzeo menadžersku ulogu i predstavio novi OG sastav, koji je obogaćen Midone-om, Saksom i Sumail-om. Sumail od danas više neće biti član ove neverovatne ekipe, dok se Ceb vratio u punom gasu.

Pre tačno šest meseci je OG ostao bez svoje pozicije 4, Jerax-a, koji je odlučio da napusti profesionalnu Dota 2 scenu. S obzirom da je Ana otišao na svoju godišnju pauzu, a Ceb promenio poziciju u organizaciji, OG je morao da nađe nove igrače koji bi stajali rame uz rame sa ovim dvostrukim TI šampionima.

Ekipi su se pridružili bivši EG mid Sumail, koji je zauzeo carry poziciju, Saksa na poziciji 4 i Midone na poziciji 3. Svi su imali visoka očekivanja od ovakvog all-star sastava. Covid je nažalost ubrzo potresao ceo svet, pa i samu esports scenu.

Cela situacija je negativno uticala na sve ekipe, pa i na OG, koji je imao osrednje rezultate na takmičenjima. Nije nam poznat tačan razlog, ali je Sumail danas odlučio da napusti ovaj tim, koji je imao veliki potencijal.

Zbog ove izmene Ceb je odlučio da se vrati staroj ekipi, dok se Midone prebacio na carry poziciju.

Ceb je izjavio da su mu nedostajali saigrači, i da je presrećan što se vratio. Dodao je da je spreman da ih odvede do novih pobeda.

Da li mislite da je ovo promena na bolje?