XS
SM
MD
LG

Da svi stanu iza Šćepanovića

Duško Vujošević

Duško Vujošević, proslavljeni trener rođen u Podgorici i legenda beogradskog Partizana, podržao je Kolašinca Vlada Šćepanovića kojije promovisan u novog trenera tog kluba.

“Uprava, navijači, igrači moraju da stanu iza njega, a Šćepanović mora da promijeni način života i totalno se posveti poslu i terenu. On je ,,partizanovac, što je vrlo važno i ako hoće da se bavi ovim poslom mora da bude maksimalno profesionalan, jer poslije igračke karijere kakvu je imao ne bi trebalo da pristane da bude prosječan trener. Ja navijam da se, u neku ruku rizičan potez, pokaže kao uspješan”, kazao je Vujošević za beogradski Espreso.

Naš prvi selektor govorio je i o tome koliko je Šćepanović važan kao veliki igrač jugoslovenske i crnogorske košarke.

“Dok je igrao veoma dobro je razumio igru, a na nekim utakmicama koje je samostalno vodio kao trener vidim da je dobro reagovao na dešavanja na terenu i donosio prave odluke. Bio je u kratkom vremenu trener Budućnosti i nadam se da je u tom periodu vidio što mu sve nedostaje da bi bio prvi trener. Takođe se nadam da je u ovom periodu dok je bio pomoćni trener radio na sebida to nadoknadi”, zaključio je Vujošević.

Vlado Šćepanović je najavio najviše ambicije i napad na trofeje u svim takmičenjima.

Izvor:pobjeda.me