XS
SM
MD
LG

"Dizelka" na pripremama u Budvi

Trener Dušan Jevrić

Fudbaleri srpskoligaša Železničara iz Pančeva lidera na tabeli naleze se na pripreme u Budvi gde 24 fudbalera vredno rade pod nadzorom šefa stručnog štaba Dušana Jevrića i njegovih saradnika Marka Andrejića i Vladimira Rastovića. Ispred uprave kluba na put sa igračima su sportski direktor Saša Radulović, direktor Nenad Bojković i Predrag Sanader koji su svakodnevno uz stručni štab i igrače. Fudbaleri „dizelke“ svakodnevno treniraju dva puta dnevno i posle pet dana rada na crnogorskom primorju trener Dušan Jevrić dao je svoje viđenje i kaže:

-„Zadovoljan sam i sve teče po planu koji smo zacrtali za ovaj drugi deo priprema i moram da istaknem da momci dobro odrađuju zahteve koje od njih očekujem na treninzima. Najvažnije da su svi zdravi i orni za rad i da tako ostane do kraja priprema.“-

Kakvi su uslovi za treniranje i smeštaj gde boravite u Budvi.

-„Sve je na vrhunskom nivou od smeštaja do terena gde treniramo i zahvalio bih se ljudima koji su nam domaćini gde imamo idealne uslove za rad. Vreme je kako smo poželeli pre dolaska i možemo trenirati bez ikakvih problema.

Atmosfera je na visokom nivou i znamo zašto smo ovde pa nam ništa ne pada teško, jer svi zajedno verujemo da će nam se sve vratiti dobrim rezultatima u nastavku prvenstva.“- kaže Jevrić.

Kako su se uklopile novajlije koje su došle u ovom prelaznom roku.

-„Igrači koji su došli dobro su se uklopili i oni će svojim igračkim iskustvom i kvalitetom dosta značiti ovom timu u nastavku sezone. Polako uigravomo linije tima i zadovoljan sam kako sve teče i očekujem da ćemo biti bolji i jači nego jesenac.“- kaže Jevrić.

Odigrali ste dve kontrolne utakmice u prvom meču sa prvoligašem Podgoricom odigrali ste bez golova, a u drugom savladali prvoligaša Grbalj sa 5:1. Strelci su bili Danilo Kovačević i Miloš Savanović po dva gola i Luka Stojanović se jednom upisao u listu strelaca.

-„Odigrali smo dva meča protiv jakih rivala i zadovoljan sam kako smo izgledali u ovim mečevima. Sigurno da ima još toga da se popravi u našoj igri i radićemo na tome da greške svedemo na minimum do početka prolećnog dela sezone. Tek smo na početku druge faze priprema i nastavljamo sa radom i obavezama koje nas očekuju u narednim danima ovde u Budvi kako bi se što bolje pripremili.“- kaže Jevrić.

Odigraćete još dve utakmice sa Arsenalom (Tivat) i Bokeljom.

-„U planu su ovde još dve provere, a zatim će i slika biti jasnija oko našeg startnog tima. Svi igrači će imati dovoljno minutažu u mečevima koje ćemo odigrati i samo svojim dobrim igrama na terenu mogu izboriti mesto među najboljima. Naš cilj ove sezone je vrh tabele i očekujem da ćemo na kraju sezone sačuvati prvo mesto i plasirati se u Prvu ligu Srbije.“- završio je Jevrić.