XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava sedmog kola

Pred nama je sedmo kolo Premijer lige i poslednje u septembru. Samim tim, veoma važno kolo i za Fantazi.

MOJA EKIPA

Ja sam se ponovo odlučio hrabro kockati. Opet sam išao -12. Svjestan sam da ću ovo kolo biti loš ali bar sam sad dugoročno sredio ekipu. Mada, ko zna. Možda uz malo sreće i ovo kolo bude dobro.

Moja ekipa za sedmo kolo

Na golu je Rajan. Protiv Čelsija teško može do CS ali nadam se bar odbranama. Otamendi protiv Evertona teško da će imati CS. Ali me zadužio prošlim kolom da neko vrijeme bude tu. U odbrani sam napravio transfer. Izbacio sam Dinja a ubacio Sujunčua. Protiv Njuke može do CS a ima i dobar raspored. Dobar u skoku i dobar na bonusima pa je dobar izbor. Tu je i Ben Mi koji gostuje kod Vile. Nekako ne vjerujem u CS ali takvo je kolo da će se po meni na odbrani malo bodova uzeti.

Sredina je dosta izmijenjena. Umjesto Manea tu je Salah. Prosto očekujem od Liverpula da da Šefildu 3-4 komada i po meni je Salah sa više potencijala od Manea tu. Izbacio sam konačno i Sterlinga i ubacio De Brujnea. Takođe, i Davida Silvu sam izbacio i ubacio Sona. Son ima sjajan raspored i čak sam razmišljao i za kapitena da ga stavim ali sam ipak odustao. Ostao mi je u ekipi Maunt koji ide na Brajton i tu mogu očekivati nešto. Medison je upitan za ovo kolo ali ću rizikovati jer ima odličan raspored a i povreda nije preozbiljna.

U napadu Auba i Puki. Auba na Junajted ide ali sam siguran da će tu biti GG3+ i da će Auba bar neki gol dati. Puki gostuje Palasu i nešto sam skeptičan što se njega tiče.

IZBOR KAPITENA

U ovom kolu stvarno ima dosta opcija. Radi stila igre Šefilda, ja sam prilično siguran da će im Liverpul dati par komada. Zato je meni Salah kapiten a i Mane nije loša opcija. Mada, radi sitne povrede moguće da neće cijeli meč odigrati.

Kejn ima sjajnu statistiku protiv Sotona. Znao im je dati i tri gola tako da je on odličan izbor za kapitena kao i Son koji je u formi. Od Sitijevaca ne očekujem previše u smislu kao potencijala za kapitena. Dobiće oni Everton sa recimo nekih 2-0 ili 2-1 pa je pitanje koliko su oni dobar izbor. Pogotovo što ima boljih opcija. Čak i Čelsijevci mogu biti dobra opcija, prije svih Ejbraham. Razmisliti i o Vardiju kao opciji. 

PREDLOŽENI IGRAČI

-Sujunču djeluje kao sjajna opcija jer Lester protiv Njukasla bi trebao doći do CS a Sujunču košta 4,6m. Takođe, ima odličan raspored i dugoročno će se isplatiti.

-Hari Vilson igra u sjajnoj formi a kada Bormut i Vest Hem igraju, tu bude golova mnogo. Zato apsolutno vrijedi staviti Vilsona.

-Treći prijedlog je Megin. Vjerujem da će Vila uspjeti slomiti Barnli kući a shodno tome Megin se nameće kao neko ko može uraditi nešto u napadu.

To je to za ovaj put. Srećno svima u ovom kolu.