XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava četvrtog kola

Pred nama je četvrto kolo Premijer lige. Poslednje prije reprezentativnih pauza i samim tim bitno za Fantazi. 

MOJA EKIPA

U ovom kolu vidio sam da mnogi uključuju Vajld Kard što mislim da je pogrešno. Faktički, pravite tim na jedno kolo a može se na reprezentacijama desiti dosta povreda i onda ste u problemu. Generalno, nije primarna ideja raditi u avgustu Vajld Kard ako niste totalno u kanalu. Ali ako niste do sada radili, bolje i da ne radite ovo kolo i da kroz dvije izmjene prebrodite jedno kolo. Ja sam Bogu hvala ispucao Vajld Kard u prošlom kolu pa nisam glavobolja imao.

Ja za sada nisam pravio transfere. Međutim, moguće da bude jedan u zavisnosti od povreda. Marsijal propušta ovo kolo sigurno ali ću vidjeti da li ću raditi transfer. Možda se zakrpim sa Kelijem koji će sigurno igrati. Problem mi je još i Maunt ali u toku petka biće poznata situacija sa njim.

Odbrana bi mogla biti dobra u ovom kolu. Doduše Rajan protiv Sitija i nije dobro ali bar će imati odbrana nekih. Robertson bi konačno trebao neke bodove donijeti i mislim da je red za prvi CS Liverpula u sezoni. Zinčenko gotovo pa sigurno donosi CS protiv Brajtona a nadam se da će i u ofanzivi nešto uraditi. Van Bisaku trpim još sada pa ćemo vidjeti. Mogao bi CS protiv Sotona ali sa Junajtedom nikad ništa nije sigurno. Keli protiv Vile može možda izvući CS a bolja su i recimo dva njegova boda, nego pucanje transfera na jedno kolo.

Sredina je dobra. Sterling protiv Brajtona bi morao biti jako dobar. Jednostavno voli takve ekipe i vjerovatno će mi biti i kapiten. Mane protiv Barnlija može donijeti bodove ali ne očekujem eksploziju. Maunt ako je zdrav i ako bude igrao, može donijeti bodove protiv Šefilda. Sebaljos opet ima derbi ali vjerujem u njega.

Od Kejna apsolutno ne očekujem ništa. Jeste dao devet golova na dvet mečeva Arsenalu ali Totenhem je previše sumoran. Djeluje iz ugla Arsenala da ovakav Totenhem prosto moraju dobiti. Tu je i Puki i mislim da on protiv Vest Hema može uraditi nešto.

IZBOR KAPITENA

Sitijevci su primarni izbor ovog kola. Sterling ili KDB jer će i jedan i drugi igrati skoro pa sigurno (sa Pepom nikad nije 100% sigurno ali bi trebali igrati). Aguero je počeo dvije zaredom i igrao je dobro ali nekako mirišem da bi Žesus mogao ovde krenuti. A i ovo nije Brajton koji će se braniti pa će ih Siti vjerovatno ugaziti dobro ko god bio u špicu. Možda čak neka Pepova ludost sa dva klasična špica. Što se ostalih tiče, ovde bi i David Silva mogao dosta ali ko vam garantuje da će igrati ?

Liverpul ima težak meč i nekako nisam siguran da će pokidati. Ako dobiju po meni će dobiti minimalno. Znali su razbiti Barnli ali Barnli igra sjajno na startu sezone i teško će pasti. Salah i Mane svakako jesu opcije ali kažem, ne očekujem eksploziju.

Džejmi Vardi je po meni odlična opcija isto jer će meč Lestera i Bormuta obilovati golovima. 

PREDLOŽENI IGRAČI

-Ne bih se iznenadio da Grinvud starta u ovom susretu jer Marsijala nema. Samim tim, imate sjajnu opciju za pravljenje razlike. Jeste rizik ali ako prođe na konju ste.

-Emerson bi mogao biti dobar. Nekako mislim da je vrijeme za prvi CS Čelsija a i u ofanzivi može napraviti nešto protiv Šefilda.

-Sa Davidom Silvom je rizik jer ne znate da li će igrati ali ako bude igrao protiv Brajtona je potencijal za veliki broj bodova. Prije svega radi asistencija i eventualnog bonusa.

BITNE NAPOMENE

-Marsijal i Šo propuštaju ovo kolo. Šo bi mogao biti van terena i nekih mjesec dana dok se još ne zna kada se Marsijal vraća.

-Nikola Pepe je bio starter protiv Liverpula i očekuje se sada da svaki meč krene u prvoj postavi.

-Prošlo kolo Njukasl je slavio kod Totenhema i uzeli su CS. Mogli bi pod Brusom biti čvrsti i dobri u defanzivi ali možda još sačekati sa njihovim igračima. 

-Vest Hem djeluje da hvata ritam. Nakon boda kod Brajtona u prošlom kolu slavili su kod Votforda. Aler je sve bolji, Lanzini standardno dobar a i Felipe može biti dobra opcija.