XS
SM
MD
LG

Partizan bolji i od selekcije Kine

U zanimljivom meču na turniru u Australiji, Partizan pobedio selekciju Kine 14:9. Pet golova Miloša Vukičevića. Podmlađeni tim Partizana zabeležio je i treći trijumf na turniru "Tom Hoad kup" u Australiji. Posle pobeda nad australijskim ekipama Barberijans (Barbarians) 9:6 i Frimentl (Fremantle) 13:9, crno-beli su u 3. kolu savladali reprezentaciju Kine 14:9. Ponovo je centar Miloš Vukičević bio najefikasniji - postigao je pet golova (ukupno 14 u dosadašnjem toku turnira).

Bio je to izjednačen meč do poslednje četvrtine. Partizan je vodio, Kinezi stalno stizali. Prva četvrtina završena je rezultatom 3:3, poluvreme 5:5. Početkom treće četvrtine, golovima Nikole Dedovića i Vladimira Vujasinovića, crno-beli su stekli dva gola prednosti, ali su Kinezi odgovorili i ponovo imalio egal, da bi Dedović novim golom obezbedio crno-belima minimalnu prednost pred odlučujuću deonicu.

Na startu poslednje četvrtine, Kinezi su sa dva brza gola Pan Ninga preokrenuli rezultat u svoju korist, ali potom je usledila fenomenalna serija Partizana od 6-0 za novi trijumf na turniru u Australiji.