XS
SM
MD
LG
31.07.2011 N.Pavlović

Prijateljska utakmica: GFK Jasenica 1911 – Mladi radnik (P ) 1:1

Na samom početku, prvoligaš iz Požarevca krenuo je silovito, pa je beć u 3. minutu imao jedanaesterac. Pogrešio je L. Petković, a Ilić je bio prinuđen da u svom šesnaestercu, na nepropisan način zaustavi goste, pa je sudija pokazao na belu tačku. Udarac  sa jedanaest metara izveo je Lekić, šutirao u donji levi ugao, a golman Mišić paradom uhvatio loptu. Izabranici Zdenka Mufa, u vođstvo su došli posle dest minuta igre golom Popović. Predhodila je akcija od Đokića, koji je na desnoj strani pronašao Vićentijevića, a mladi igrač nesebično ubacio do Popovića, koji sa desetak metara precizno šalje loptu u mrežu. Posle toga još jedna prilka domaćina, Maksimović je šutirao a Pejović uhvatio loptu. U 18. minutu Požrevljani su imali poklon loptu, Ranković je šutirao krj gola. Na drugoj strani je uzvratio Đokić, koji je iz slobodnog udarca, takođe poslao loptu pored stative. U nastavku gosti nešto agresivniji, ali ipak vodila se ravnopravna borba po čitavom ternu, sve dok nisu ušli rezervisti sa klupe domaćina. U jednoj akciji Mladog radnika, odlično je intervenisao i rezervni golman Tacković. Požrevljani su čast prvoligaša spasli u poslednjim trenucima igre, kada je bio dosuđen i drugi jedanaesterac za njih. Ovoga puta Stojaković je uspeo da savlada Tackovića. Palanačka publika bila je zadovoljna prikazonom igrom i borbrnošću svojih ljubimaca, a to je pokazala dugim aplauzom, kada je iz igre izašao golman Mišić. U redovima Jasenice, danas zbog povrede nisu igrali, Janković, Vlastić, Jovanović i Takosić.  Nova provera je u sredu, kada Jasenica gostuje Radničkom u Sviljancu.

GFK JASENICA 1911: Mišić, Antić, Ilić, Radunović, L.Petković, Šuleić, Tufegdžić, Vićentijević, Đokić, Maksimović, Popović. Igrali su još: Tacković, N.Pavlović, Perišić, Adamović, A.Pavlović, M.Petrović, Đorđević, Radovanović, S.Pavlović, Marković.
MLADI RADNIK: Pejović, Damjanović, Kostić, Savić, Stojaković, Đurđević, Miletić, Lekić, Vidić, Stevanović, Ranković. Igrali su još: Tasić, Aleksandrov, Grujić, Jeremić, Milojević.

Gradski stadion: U Smederevskoj Palanci. Gledalaca: oko 500. Sudija: Marko Rašić (Smederevska Palanka). Strelci: Popović 10. minut za GFK Jasenicu 1911, a Stojaković u 90. minutu iz jedanaesterca za Mladi radnik. Žuti kartoni: Ilić, Tufegdžić, A.Pavlović, M.Petrović (GFK Jasenica 1911), Savić, Vidić, Aleksndrov (Mladi radnik).