XS
SM
MD
LG
01.07.2011 S.Blagojević

Tomić puni baterije u Varvarinu

Jedan od najboljih štopera Jelen Super lige Vukašin Tomić član superligaša iz Jagodine odmara ovih dana u Varvarinu gradu gde je počeo prve fudbalske korake. U društvu svoje devojke Helene iz Štokholma uživa u letnjim čarima grada na Velikoj Moravi. Sa velikim nestrpljenjem očekujem početak priprema za predstojeću sezonu kaže popularni Vule jer od nje očekujem najviše u dosadašnjoj karijeri. Najpre da Jagodina izađe u Evropu, a nadam se da ću ja izboriti mesto u sastavu novog šefa Krunića i tome dati pun doprinos, na kraju krajeva kaže Vukašin Vule Tomić nadam se da ću svojim igrama privući i pažnju selektora Vladimira Petrovića Pižona.

Inače, Vukašin Tomić prve fudbalske korake napravio je u Varvarinskom Temniću, a potom je sa uspehom što je mnogima malo poznato igrao kao junior i za klub malog fudbala Temnić u društvu legendarnih igrača ovog kluba Zorana Petronijevića, Predraga Lazarevića i Milorada Petkovića, potom je prošao sve selekcije Kruševačkog Napretka, da bi u sezoni kada ga je kruševački tada superligaš pozajmio Bruskom srpskoligašu Kopaoniku zablistao punim sjajem što nije promaklo ljudima iz Jagodine, pa je on sada jedan od perjanica ovog superligaša.

Ipak,  popularni Vule ima i jedan veliki problem odlučio je da stane na ludi kamen, njegova devojka Helena živi u Štokholmu glavnom gradu daleke Švedske, pa bi voleo da u pomenutoj zemlji zaigra već za šest meseci u zimskoj pauzi kako bi bili zajedno, jer Vule i njegova Helena ne žele da gube vreme, i dok smo sa Vuletom vodili razgovor zazvonio je telefon alfa i omega Jagodinskog superligaša Slavko Gajin obavestio ga je da je odmor završen pripreme kreću početkom jula. Vule kreće na pripreme svež i spreman za najveće napore, ali i tužan jer njegova devojka putuje u Švedsku, a on i njegovi prijatelji se nadaju da će već na zimu Vule zaslužiti igrama u Jagodini da može krenuti put inostranstva, a pre toga se svi nadaju da zaigraju popoularni Moravac kad Vule pre polaska stane na ludi kamen.