XS
SM
MD
LG

Kadeti Volej šampioni FS raškog okruga za 2010-2011

U predivnom ambijentu, pred oko 250 gledalaca, po idealnom vremenu i odličnom terenu odigrana je druga utakmica baraža za apsolutnog prvaka - šampiona kadetske lige FSRO. Prvi meč u Kosovskoj Mitrovici je završen rezultatom 2:2 i FK Volej je imao blagu prednost domaćeg terena. Ipak, gosti su od samog početka pokazali da nisu došli da se predaju bez borbe. Bila je to odlična utakmica sa mnogo lepih i tečnih akcija, fantastičnim idejama i ogromnom borbenošću svih aktera. Kadeti Voleja su imali više od igre i više šansi, naročito na početku utakmice. Na poluvremenu je bilo 1:0, a kada su gosti izjednačili u 64. minutu, posle prelepe akcije, psihološka prednost je bila na njihovoj strani. Međutim, tada dolazi do izražaja dugogodišnji rad sa većinom igrača Voleja i iskustvo u ovakvim baražnim utakmicama iz prethodnih sezona. Svoju bolju i konkretniju igru Volej kruniše sa dva gola upravo onda kada je bilo najpotrebnije. Kada se lomio rezultat i kada se overavala titula u poslednjem minutu. Poslednji znak sudije označio je početak ogromne radosti koju su zaslužili pre svih i iznad svih talentovani igrači FK Volej.

Sudijska trojka je svoj posao obavila na vrhunskom nivou poštujući pravila igre i sa jednakim kriterijumima prema svim akterima. FK Volej je organizovao utakmicu bez ikakvih problema, a patrola policije je samo mogla da uživa u prelepoj predstavi na vrnjačkom Raj-u. Pre početka utakmice u ime FSRO uručena priznanja u vidu pehara: Aleksandru Vukotiću iz FK Volej za najboljeg strelca lige i  kapitenu FK Volej Veljku Miladinoviću pehar za prvaka llige - grupa Kraljevo. Pehare je uručio Goran Žerađanin - predsednik FSO Vrnjačka Banja. Na kraju utakmice, kapiten Voleja je od predsednika FSO Vrnjačka Banja u ime FSRO za osvojenu šampionsku titulu dobio i veliki pehar, treći po redu za FK Volej u poslednjih 5 godina.

U večernjim časovima, igrači i rukovodstvo FK Rudar su zahvaljujući restoranu Dukat
bili ugošćeni na prigodnoj večeri. Utakmice između FK Volej i FK Rudar su pored borbe za titulu označile i početak prijateljstva i saradnje ova dva kluba.

- Presrećan sam zbog uspeha talentovanih kadeta FK Volej, koji upornim i dugogodišnjim radom dominiraju u Raškom regionu. Ovo je treća titula apsolutnog šampiona u pet godina. Milina je raditi sa njima i gledati ih kako sazrevaju i kao fudbaleri i kao ljudi. Oni su pre svega dobri momci i apsolutno su zaslužili ovu titulu. Verujem u njih i njihov plasman u drugu ligu posle baražnih utakmica koje slede. Oni su pravi idoli svojim naslednicima u školi fudbala FK Volej koja broji 78 članova - reči su Vladimira Belića, trenera.

Rezultat:
FK Volej Vrnjačaka Banja - FK Rudar Kosovska Mitrovica   3:1. Strelci: Vukotić 2 i Čeperković za Volej, a Aksentijević za Rudar .