XS
SM
MD
LG

Od nas se očekuje samo rezultat!

Odložena utakmica 1/16 Finala kupa Bežanija - Napredak igra se u sredu 11. oktobra sa početkom u 14:00 časova na stadionu Bežanije na Novom Beogradu. O ambicijama Fudbalskog kluba Napredak u Kupu govorio je na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Milorad Kosanović:

"U ovom momentu Napreak je klub koji je u prednosti nad Bežanijom.Bez obzira što gostujemo, mi bi trebalo da budemo u prednosti jer imamo obavezu da tako i odigramo i da probamo da završimo tu utakmicu u našu korist.

Pristalica sam toga da se uvek igra maksimalno ozbiljno i korektno i da se održava nivo koji imamo. Sve dok smo mi ti koji smo,navodno, kvalitetniji, bolji, čvršći, tako se i ponašamo."

Na pitanje novinara da li će biti kalkulacija u sastavu tima,obzirom da predstoji neugodno gostovanje u Lučanima, Kosanović je rekao da ne postoji potreba za time jer Napredak može bez problema da odigra dve utakmice u sedam dana:

"Ljudi igraju mesecima sa nedeljom dana pauze,pa im ne smeta, zašto bi nama smetalo. Ukoliko rezultat bude dozvolio možda ću probati nešto drugo i u uslovima takmičenja. Osnovna stvar je da smo mi ovde pre svega da pravimo rezultat"!