XS
SM
MD
LG

Legende posetile kamp Bali-Balkanboxing

Nekada su vladali ringovima sveta i evrope,a danas uživaju status besmrtnih legendi jugoslovenskog boksa,jer su zlatnim slovima upisani u istoriju sporta kao osvajači evropskih ,svetskih i olimpijskih medalja i svojom pojavom i podrškom svakako daju veliki podstrek mladima da pobedjuju u ringu i nastave tradiciju uspeha srpskog boksa. Reč je o Tadiji Kačaru, Dragomiru Vujkoviću, Draganu Labudoviću, Draganu Vasiljeviću, Ljubiši Simiću i Jevtiću,koji su posetili bokserski kamp Bali-Balkanboksing u Zemunu,a dočekali su ih osnivači kampa Martin Rovčanin, Darko Popivoda i Nenad Borovčanin.

- Poseta legendi svetskog boksa za nas je velika podrška i veliki podstrek da nastavimo da vredno radimo u stvaranju imena koja će ih dostojno naslediti i nastaviti prekinutu tradiciju osvajanja najsjajnijih odličja na najvećim bokserskim takmicenjima. Naš dugoročni plan je da na olimpijskim igrama 2016. godine neko od naših boksera osvoji medalju,a do tada da omasovimo i stvorimo nekoliko mladih takmičara koji će ostvariti taj cill.Uporedo sa aktivnostima oko omasovljenja škole boksa ,u kampu treniraju naši profesionalci Milan Piperski, Adnan Buharalija, Mirsad Ćebo,koji su imali priliku da treniraju pod budnim okom legendarnih šampiona i da im oni ukažu na greške .Njihova poseta će se ponavljati, jer takva imena koja su promovisala našu zemlju širom celog sveta su uvek dobrodošla, a naša vrata su im uvek otvorena - bio je prvi komentar Martina Rovčanina, predsednik kampa posle posete proslavljenih legendi.

Bali-Balkanboksing nalazi se na Altini u Zemunu u okviru hotela Bali i svakim danom upisuje nove polaznike, dok profesionalci uveliko treniraju za nove izazove .