XS
SM
MD
LG

Slaviša Radović prvo pojačanje Radnika

Sezona samo što se završila, a u bijeljinskom klubu uveliko se radi na jačanju postojećeg igračkog kadra.

Prva lasta koja je ovog ljeta sletjela na Gradski stadion je 23-godišnji momak iz Malog Zvornika, Slaviša Radović, koji je u društvu generalnog direktora Nebojše Tomića potpisao trogodišnji ugovor sa sa Radnikom.

"Prije svega, želio bih da se zahvalim rukovodstvu i stručnom štabu što su me doveli u klub. Mislim da je Radnik prava sredina za mene. Mnoge igrače poznajem i nadam se da ću se brzo uklopiti u sistem rada. Veoma mi je drago što sam postao član ovog kluba i sigurno je da ću na svakom treningu i na svakoj utakmici, kada budem dobio priliku, pružiti svoj maksimum", rekao je Radović, koji će pojačati konkurenciju na poziciji lijevog beka.

Karijeru je počeo u Drini iz Zvornika, iz koje je januara 2015. godine prešao u novosadsku Vojvodinu. Međutim, na "Karađorđu" nije dobio adekvatnu šansu, tako da je godinu dana kasnije odlučio da prihvati ponudu Olimpika iz Sarajeva. Tamo je imao solidnu polusezonu i stekao određeno iskustvo, da bi samo šest mjeseci kasnije prešao u Voždovac. Prethodnih pola godine bio je u Zemunu, s kojim je izborio plasman u Superligu Srbije.

Radović je još zimus bio na "radaru" Semberaca, ali tada nije dobio “zeleno svjetlo” od Zemuna.

(Izvor: FK Radnik)