XS
SM
MD
LG

OL Smederevo: Jedinstvo - Slavija 1:1

Posle pauze u takmičenju od godinu dana FK'Jedinstvo' iz Smedereva je započelo novu sezonu nerešenim rezultatom protiv novoformiranog kluba na teritoriji OFS Smederevo OFK'Slavije'.

FK'Jedinstvo' bez nekoliko ključnih igrača(Aleksandra Rajkovića,Gorana i Bojana Denića,Aleksandra Kostića) nije uspelo da osvoji bodove u prvoj utakmici posle 12 meseci protiv odličnog novoformiramnog kluba 'Slavije' za koji nastupaju bivši igrači Jedinstav Mladen Nešić, Nenad Dabić i Žarko Mirković. Utakmica je bila dosta borbena ali na lošem terenu na 'Aerodromu' igrači i nisu mogli da pokažu bolju igru.

Prvo poluvreme proteklo je u inicijativi Jedinstva,dok je Slavija pretila iz kontra-napada,a u drugom poluvremenu Slavija je izvela kontru iz igre je ispao štoperski tandem Jedinstva Ljubiša Mikarić i Srdjan Krstić, pa je mladu špic Slavije Nikola Virijević postigao prvo gol za Slaviju u njenoj istoriji.Nakon toga kapiten Jedinstva Ljubiša Mikarić je prešao u napad i zadavao probleme odbranbenim igračima Slavije,ali napadi su bili jalovi sve do 82 minuta kada je dosuđen slobodan udarac za Jedinstvo iskosa sa desne strane,Nikola Janjić je centrirao a jedan od najnižih igrača na terenu Miloš Đorđević je glavom zatresao mrežu Nenada Dabića. Do kraja utakmica obe ekipe su tražile kazneni udarac za svoje ekipe, dok je u poslednjim trenucima meča poništem po mnogima regularan gol Slavije,mada je po svemu prikazanom nerešen rezultat najrelaniji ishod.

U narednom kolu Jedinstvo gostuje Skobalju,dok Slavija(koja sve svoje utakmice igra na terenu Jedinstva), dočekuje Kolarac iz Kolara.