XS
SM
MD
LG

Promocija futsal kluba Radnički u centru grada

Prijateljskom utakmicom između fudbalskog i novoosnovanog Kluba malog fudbala Radnički u četvrtak 1. septembra u 18 sati na Trgu kralja Milana biće promovisan novi “član porodice” niškog kluba.

BIće to ujedno i prilika da fudbaleri Radničkog promovišu novu garnituru belih dresova u kojima će nastupati u nastavku sezone.

Raduje nas činjenica da je porodica Radničkog bogatija za novog člana. Svesni smo da je svaki početak težak i da je podrška najvažnija, pa ovim gestom želimo da pokažemo da smo uz naš klub malog fudbala od samog početka. Sve akcije koje organizujemo imaju isti cilj – socijalizaciju kluba i druženje sa Nišlijama - istakla je portparolka FK Radnički Sanja Mirković.

Osnivač futsal sekcije Nenad Veljković srećan je zbog podrške “starijeg brata”.

Naš klub malog fudbala postoji nešto više od mesec dana. Srećni smo zbog podrške kluba i ovakvih aktivnosti koje na najbolji mogući način prezentuju ono što radimo - kazao je on.

Podsetimo, Klub malog fudbala Radnički Niš osnovan je krajem juna 2016. godine i ove jeseni počeće takmičenje od najnižeg, trećeg takmičenja u srpskom klupskom futsalu.