XS
SM
MD
LG

Streličarstvo: “Trofej Beograda” Maji Mišljenović i Đukiću, Popović i Veličkovićeva najbolji olimpik stilom 

BEOGRAD, 27. jun (Info centar).- Mlada takmičarka Streličarskog kluba Zemun Maja Mišljenović i streličar Velosa iz Novog Sada Mateja Đukić osvojili su pehare na “Trofeju Beograda” olimpik stilom na terenima kluba Košutnjak.

Pobedničke trofeje určio im je, promotor turnira, čuveni trener Peter Suk (Južna Koreja), koji je prošle i ove godine pet puta u Srbiji održao veoma posećne stručne seminare, a u Beogradu će raditi do kraja juna kao gost Streličarskog kluba Košutnjak.

Među seniorima prva mesta u muškoj i ženskoj konkurenciji u gađanju olimpik stilom osvojili su Luka Popović iz beogradskog kluba Elit arčerija i Isidora Veličković, članica kluba Naisus 2003 iz Niša, dok je kompaund stilom (lukovi sa točkičima) najbolji bio Ognjen Nedeljković iz beogradske Arene.

Pokrovitelj turnira bio je Grad Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu, a organzatri su bili Streličarski savrza Brograda i Streličarski klub Košutnjak. Održan je po lepom vremenu, što je doprinelo da bude istinski praznik streličarstva, pošto je okupio najbolje streličare svih kategorija i stilova.