XS
SM
MD
LG

Promene u organima u FS Kragujevca

Izvršni odovor Fudbalskog saveza grada Kragujevca, na čelu sa novim predsednikom Žarkom Stevanovićem, izvršio je izmene u organima, koji vode takmičenje.

Novi komesar za takmičnje u sve tri gradske lige, umesto Svete Petrovića, je Zoran Trajanovski, koji je i u nekim prethodnim sezonama obavljao ovu funkciju.

Službene prostorije FS grada Kragujevca (Foto: M. Jovičić)

Delegiranje sudija i delegta za utakmice u jesenjem delu prvenstva obavljao je Milovan Čađenović, a od naredne godine taj posao obavljaće tročlana komisija koju sačinjavaju Nenad Kurčubić, Milorad Kocić i Dragan Marković.

Promenjen je i direktor mlađih kategorija. Umesto Darka Đurovića, novi direktor je Miloje Gužvić. Iz starog saziva na funkciji je ostao samo disciplinski sudija Igor Vulović.

Na sednici Izvršnog odbora doneta je i odluka koja obavezuje sudije, članove Srukovne sudijske organizacije FS grada Kragujevca, da za suđenje na turnirima i prijateljskim utakmivama moraju da traže saglasnost Komisije za suđenje, što do sada nije bila obaveza. Za one koji ne budu poštovali ovu odluku biće preduzete diciplinske mere.

Predloženo je da osmi član Izvršnog odbora FS grada Kragujevca bude Miloš Banović, predstavnik Druge gradske lige, a predlog treba da verifikuje Skupština ovog saveza na prvoj narednoj sednici.

Inače, fudbalske sudije Kragujevca organizovaće doček Nove godine 25. decembra u hotelu „Merkur“ na stadionu „Sušice“, uz kotizaciju od 1.500 dinara.

Za fudbalere i klubove i obaveštenje da zimski prelazni rok počinje danas i trajaće do 12. februara 2016.godine.