XS
SM
MD
LG
30.09.2015 Administrator

Novi dizajn sajta srbijasport.net i start društvene mreže Tifo Club

Poštovani posetioci, pred vama je potpuno novi i redizajnirani sajt srbijasport.net. Kao što možete i sami primetiti, urađen je kompletan redizajn sajta. Potrudili smo se da sajt učinimo što jednostavnijim za upotrebu, prateći nove trendove omogući smo Vam da naš sajt sad možete pratiti i na različitim moblilnim uređajima zadržavajući sve funkcionalnosti i mogućnosti.


Pored toga pokrenuli smo novi vid interakcije među korisnicima, sportsku društvenu mrežu Tifo Club.

Dosadašnje aktivnosti kao što su komentari, kratke vesti i video klipovi će biti objavljivani isključivo u okviru društvene mreže Tifo Club, uz još novih dodatnih mogućnosti koje nudi naša društvena mreža.

Na prednjoj strani sajta srbijasport.net biće prikazani kratki izveštaji poslednjih aktivnosti korisnika društvene mreže Tifo Club, dok za sve ostale aktivnosti i za vaše učešće u radu mreže moraćete biti ulogovani na sajt, kako biste pristupili sadržajima mreže.


Korisnici sajta koji su komentare objavljivali kao anonimni ili kao korisnici sa nadimkom, ubuduće će morati da se registruju na sajt kako bi i dalje mogli da objavljuju svoje komentare. 

Sa novim dizajnom sajta, smo Vam omogućili lakši pristup i registraciju na sajt integrisanjem logovanja sa raznih društvenih mreža (Facebook, Twitter, Google+...), kao i povezivanje vaših postjećih naloga sa vašim nalozima na tim mrežama.

Nadamo se da će Vas ovo još više zainteresovati  i da ćete nam i dalje ukazati poverenje, a mi će mo se truditi da to poverenje održimo i da nastavimo da i dalje unapredjujemo Vaš i naš sajt. 

Sa novim dizajnom i novim funkcionlanostima moguće je da nešto možda neće raditi kao što je očekivano i da postoje greške na sajtu, stoga Vas molimo ako ste u mogućnosti da nas obavestite o takvim problemima putem stranice za prijavu greške. Sve sugestije su dobro došle.

Vaš srbijasport.net