XS
SM
MD
LG

Sremska liga (seniori) Sloven - Zeka Buljubaša

 

Sloven - Zeka Buljubaša

1:0 (0:0)

 

Kada bi se navodile samo stoprocentne prilike Slovena protiv Zeke Buljubaše, izveštaj bi bio prilično opširan. Jednostavno, na terenu je postojao samo jedan tim, koji je „bez većih problema“ dolazio u priliku da ugrozi gol Ivića i da je pobeda ostvarena dvocifrenim rezultatom ne bi bilo nezasluženo. Zanimljiv detalj viđen je u 35. minutu: samo u jednom napadu domaćina, u gol šansama bili su Ninković, Nemanja Marković i Milojević. Posebno raspoloženi za igru, Nenad Rakić, sjajnim šutem u 65. minutu pogađa prečku gola Zeke Buljubaše. Konačno, u 67. minutu Ninković postiže gol i „razrešava sve dileme“ (ako ih je i bilo). Gosti iz Ravnja su samo na momente bili koliko-toliko ravnopravan rival i očigledno je da su „mislima bili na nekom drugom meču“.

- Zaista mnogo šansi, ali, loptra nikako nije htela u gol - izjavio je jedan od zapaženijih igrača Slovena Darko Vidaković - Mislili smo da je pred nama, posle niza teških, jedna "lagana utakmica". Međutim, takve su i najteže. Pobedili sm o i idemo dalje. Na redu je spremanje za Donje Petrovce.

Strelac: 1:0 Ninković u 67. minutu. Ruma: Stadion u Borkovačkoj dolini. Gledalaca: 150. Sudija: Miroslav Inđić (Stara Pazova) 7.

SLOVEN: Bašić, Rakić 7,5, Dostanić 6,5 (od od 59. Savić), Mandić 6,5, Vidaković 7, Ninković 7, Topić 7, N. Marković 6,5 (od 46. Beronja 6,5), Milojević 6,5, A. Marković 6,5(od 69. Jakšić 6,5), Radišić 7.

ZEKA BULJUBAŠA: Ivić 7, Rudić 6, Vasić 6 (od 34. Belovuković), Jovanović 6,5, Konjević 6,5, Kukić 6, Nikolić 6 (od 47. Đonlić), Simić 6, Rajić 6, Savinović 6, Kopunović 6.

Igrač utakmice: Nenad Rakić (Sloven).

 

Sloven (crveno-beli dresovi) - Zeka Buljubaša