XS
SM
MD
LG

Peti rodjendan OK Tehničar Kraljevo

„MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!“ Ovim rečima se na Božić 7. januara 2015. godine u OK Tehničar Kraljevo počelo sa obeležavanjem malog jubileja, pet godina postojanja i više nego uspešnog rada. Rođendan kluba, na najveći i najradosniji hrišćanski praznik Božić, obeležen je u sali OŠ „Čibukovački partizani“ u prisustvu velikog broja devojčica i dečaka, članova raznih selekcija Tehničara, svih trenera i roditelja dece i prijatelja kluba. Najveće iznenađenje priredio je predsednik kluba Dragan Đorđević, trenutno koa trener angažovan u Kuvajtu, koji je došao u Kraljevo da uveliča ovaj značajan dan u istoriji Tehničara.

- Radujem se što sam sa vama, što vidim da nas je iz godine u godinu sve više i što zajedno rastemo i razvijamo se. Počeli smo skromno, sa 17 dečaka, danas imamo preko 200 članova i ponosimo se da jedini u gradu radimo i sa devojčicama i dečacima. Tehničar je velikim radom svih nas stekao ime, reputaciju. Danas je to klub sa devet selekcija u takmičenju, svake godine barem jedna selekcija se plasira na polufinalni turnir Prvenstva Srbije, a u 2014. godini to su uradile tri selekcije. Muška i ženska pionirska ekipa su sezonu završile u prvih sedam u državi, a to je veliki uspeh. Dobili smo u Ivanu Markoviću prvog reprezentativca, igrao sa pionirskom reprezentacijom na Balkanijadi u Turskoj. Takođe, iz našeg kluba su u C. zvzedu otišli Lazar Stašević i Anđelija Drašković koji su sada takođe u reprezetaciji Srbije. Mnogo je razloga da budemo ponosni i da se radujemo. Naravno, na ovome nećemo stati, želimo više i bolje. Iako radimo u skoro nenormalnim uslovima, trpimo, smejemo se i kada bi plakali, postajemo prava porodica i to se vidi po tome što su na današnju proslavu došli i naši bivši članovi, dečaci iz prve generacije, koji su sada već na studijama. Uvek ćemo biti zajedno. Živeli! – uz buran aplauz rekao je, pozdravljajući okupljene, Dragan Đorđević predsednik OK Tehničar.

Svoj udeo u proslavi petog rođendana dao je i veliki prijatelj kluba, sveštenik Miloš Stanisavljević progodnom molitvom, a onda je šest grupa devojčica i dečaka prelomilo česnice. Najsrećniji koji su izvukli paru odmah su se fotografisali za uspomenu, a onda uz kolače i sokove nastavljerno je kratkotrajno božićno i rođendansko druženje članova OK Tehničar.

Kako sada stvari stoje, rođendanska žurka povodom petog rođendana, prvog malog jubileja, biće upriličena 13. januara u restoranu „Sunce“ u Ribnici.


Tehničar 1 : 3 Novi Pazar Junior
Ribnica 2 1 : 3 Tutin
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Ribnica 2 8 7 1 21
2 Tehničar 8 4 4 12
3 Novi Pazar Junior 8 4 4 12
4 Tutin 8 4 4 11
5 Rudar 8 1 7 4