XS
SM
MD
LG

Kuglanje: Maja Đukić i Vladimir Jevetić šampioni Srbije

Kadetska reprezentativka Srbije Maja Đukić iz novosadskog Radničkog i Vladimir Jevtić prvotimac Železničara iz Pančeva osvojili su šampionske titule na seniorskom Šampionatu Srbije u disciplini sprint održanom na stazama kuglane "Gagović sport" u Kljajićevu.
Đukićeva je u finalu savladala drugaricu iz kluba Mrijanu Oros. U setovima je bilo 1:1, odlučile su tri dodatne "zlatne kugle". Sigurnija je bila Đukićeva i slavila sa 19:16. Treće mesto osvojila je  Marina Jokić ("Carica Milica", Kruševac) koja je pobedila sa 2:0 u setovima Ružu Matijević iz pančevačkog Železničara. Polufunale: Oros - Matijević 1:1 (dalje prošla Oros na "zlatne kugle" 19:17), Đukić - Jokić 2:0.
U muškom finalu, Vladimir Jevtić je bio bolji  pobedivši u oba seta Dragana Matijića iz kragujevačkog Vodovoda. U borbi za treće mesto Velibor Radović iz Vodovoda je slavio  protiv Dalibora Popova (Banat, Zrenjanin) i to na "zlatne kugle" 21:17 jer je u setovima bilo 1:1. Polfinale. Matejić - Popov 2:0, Jevtić - Radovi 1:1 ( dalje prošao Jevtić posle "zlatnih kugli" 19:17). Šampionat Srbije sudili su Mirko Čukvas i Radoš Mrdak.