XS
SM
MD
LG
15.08.2009 N.Pavlović

Održana Konferencija klubova Jaseničke lige

Održana je Konferencija klubova Jaseničke lige, koju čine ekipe sa teritorije OFS Smederevska Palanka. Ove godine takmičiće se jedanaest klubova, a meću njima i Pobeda iz Goloboka, koja je nekada bila stabilan član Posavsko-podunavske zone.  Na izvlačenju je samo Udarnik iz Baničine imao želju, što mu je i ispunjena da dobije broj 3.
Ostale ekipe su dobile sledeće brojeve. 1. Mladi borac ( Vodice ), 2. Proleter ( Mala Plana ), 3. Udarnik ( Baničina ), 4. Palanka ( Smederevska Palanka ), 5. Sloga ( Bačinac ), 6. Budućnost ( Vlaški Do ), 7. Bašin, 8. Beli orlovi ( Pridvorice ), 9. Glavaš ( Glibovac ), 10. Mramorac, 11. Pobeda ( Golobok ).
Prvenstvo startuje 29/30. avgusta, a u 1. kolu se sastaju: Proletr-Pobeda, Udarnik-Mramorac, Palanka-Glavaš, Sloga- Beli orlovi, Budućnost-Bašin. Slobodna je ekipa Mladog borca iz Vodica.
- Zamolio bih sve predstavnike klubova, da imaju razumevanja kada su u pitanju sudije. Kadar je dosta mlad, pa ako se dogode i veće greške, da im ne zamere, jer tu ne postoje namere da se neke ekipe favorizuju - rekao je direktor lige, Slobodan Marković.