XS
SM
MD
LG

Revijalna utakmica: Jedinstvo - Reprezentacija OL Krupanj 2:1

Nastavljena je tradicija da se po završetku prvenstva odigra revijalna utakmica između prvaka i reprezentacije lige. Mada je rezultat bio u drugom planu, obe ekipe su uložile svoj maksimum da po veoma sparnom vremenu dođu do pobede. Šampionski tim Jedinstva je bio agilniji pa je na samom početku utakmice došao do prednosti od 2:0. Već u 3' Keserović je vešto iskoristio proigravanje Tadića i doveo svoj tim u vođstvo. Samo četiri minuta kasnije radilica Popović izbacuje Keserovića po desnoj strani, sledi prodor i oštar centaršut na prvu stativu. Tu se našao Aličić koji nespretno interveniše i šalje glavom loptu u sopstvenu mrežu.
Tokom drugog poluvremena izvršen je veći broj izmena, što nije uticalo na kvalitet igre. Svojih poslednjih 20 minuta odigrao je, i to veoma dobro, veteran Branko Sakić a onda je pozdravljen od svih prisutnih izašao sa terena i završio igračku karijeru. Rezultatski utakmica je rešena u 55' kada je Migić iskoristio grešku odbrane Jedinstva, uzeo im loptu i smestio je u mrežu nemoćnog golmana Sakića.
Po završetku utakmice predsednik OFS Krupanj Petar Gajić predao je šampionski pehar kapitenu Jedinstva Željku Petroviću. Zatim se prešlo u klupske prostorije gde je nastavljeno druženje svih aktera ovog meča i brojnih gostiju. Predsednik Jedinstva Radovan Džagić se zahvalio svima koji su došli da uveličaju ovo slavlje, a posebno Milovanu Mitroviću predstavnuku fireme za proizvodnju mreža ''Srbijasport'' koja je klubu poklonila mreže za golove.
U organizaciji ove utakmice jedino je zatajilo Udruženje fudbalskih sudija, jer je utakmicu odsudio mladi Mićanović bez pomoćnika. Iako prvi put u ulozi glavnog sudije on je to veoma dobro odradio.

Zavlaka: Igralište Jedinstva. Gledalaca: 100. Sudija: Dušan Mićanović (Krupanj). Delegat: Radivoje Mićanović (Krupanj). Strelci: Keserović Goran u 3', Aličić Hašim u 7' -autogol (Jedinstvo) i Kovačević Petar 55' (Reprezentacija OL). Igrač utakmice: Keserović Goran (Jedinstvo).

Jedinstvo: Sakić Dragan, Janković, Džagić, Stanić, Karaica, Stošić, Kovačević, Petrović, Keserović, Popović, Tadić. Igrali su još: Milutinović, Sakić Branko, Sakić Milenko, Tošković Grujić i Radivojević.
Reprezentacija OL: Petrović Milan, Selimović Sadik, Selimović Jasmin, Jovanović Mirko, Aličić, Bogdanović, Migić, Marković, Selimović Damir, Jovanović Darko, Petroviuć Vujadin. Igrali su još: Durmić, Petrović Marko i Cicvarić.


Jedinstvo 3 : 3 Krasava
7. Juli 1 : 2 Bratstvo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Jedinstvo 12 8 4 0 28
2 Bratstvo 12 4 3 5 15
3 Krasava 12 3 3 6 12
4 7. Juli 12 3 2 7 11