XS
SM
MD
LG

Sombor: Veterani startuju u ponedeljak

Ukoliko vrtemenske prilike dozvole, takmičenje na otvorenom prvenstvu u malom fudbalu , nastavlja se u ponedeljak odigravanjem trećeg kola po grupama, a novina na ovoj letnjoj zabavi je start takmičenja ekipa veterana. Četiri ekipe igrača starijih od 35 godina odigraće ligu , svako sa svakim, a pobednik će biti ekipa koja sakupi najviše bodova.

U petak su odigrane tri utakmice i postignuti su sledeći rezultati : "Maxi-taxi"-"tri tačke" 1:4, Gakovo- Ravangrad Gradina  4:0 i jedini meč bez golova : Diskoteka Opera-Max moda  0:0. Takmičenje u grupi "B" je završeno u prvoj fazi i poznate su ekipe koje su stekle pravo nastupa u nastavku."Tri tačke" sa 9 i Gakovo sa 6 bodova čekaju protivnike za nastavak u eliminacionoj fazi takmičenja. U grupi "A", "Ko može, hoće" ide dalje, a ko će uz njih biti drugi odlučiće mečevi koje igraju KMF Sombor i Foto centar.

Pionirske ekipe nastavljaju takmičenje odigravanjem utakmica trećega kola 

Zapisničar i jedan od organizatora, Peđa Mandić ,sudija Marjanović Boban i idežurne članice ekipe koja brine o eventualnim povredama takmičara

Darko Konjović (crveni dres)

Na tribinama je dosta aktivnih navijača koji zdušno navijaju za svoje ljubimce

Nikola Purić upućuje šut ka golu Stankovića


Sledeća vest
Derbi kraj Tise