XS
SM
MD
LG

Dunja Milutinović najbolja na Kadetskom prvenstvu RSTSN

U trsteničkoj Hali sportova održano je pojedinačno prvenstvo niškog regiona u stonom tenisu za kadete i kadetkinje na kome je učestvovalo preko 100 igrača iz više od 20 klubova najvećeg stonoteniskog regiona Srbije.
Posle predtakmičenja u  glavni žreb plasirali su se oni najbolji pa su tada i vidjeni najzanimljiviji mečevi. U ženskoj konkurenciji prvi nosilac, Dunja Milutinović najbolja igračica kraljevačkog Metalca, savladala je sve rivalke od kojih joj je najveći otpor pružila Marija Josifović iz Negotina, u polufinalnoj borbi kada je pulenka trenera Metalca Slobodana Popovića slavila pobedu rezultatom od 3:1 u setovima.
U finalnom meču Dunja Milutinović lako je pobedila Andreu Tešić iz Niša rezultatom 3:0 u setovima i tako osvojila titulu najbolje kadetkinje regiona i zlatnu medalju.
Do bronzane medalje stigla je i Vanja Vulović izubivši neočekivano od pomenute Andree Tešić u polufinalu u trenutku kada se očekivalo da u finalnom meču nastupe obe kraljevačke igračice. Njih dve su u igri parova osvojile srebrnu medalju jer su u finalu poražene od Marije Josifović i Andree Tešić koje su im se tako revanširale za poraze u singl mečevima.

U muškoj konkurenciji titulu pobednika osvojio je Nikola Strugarević ,član "Slavije" iz Ćuprije koji je u finalu imao dostojnog protivnika u Dejanu Ocokoljiću, takmičaru domaće ekipe "Prve Petoletke" iz Trstenika.

Novu priliku za dokazivanjem imaće kraljevačke stonoteniserke vec 4. aprila kada se u Paraćinu održava takmičenje 12 najboljih kadetkinja niškog regiona medju kojima ima tri predstavnice kraljevačkog Metalca, i gde će pored već pomenutih osvajačica medalja, Dunje Milutinović i Vanje Vulović,nastupiti i vrlo dobra Teodora Trajković.



Klupske drugarice Vanja Vulović i Dunja Milutinović (desno)