XS
SM
MD
LG

Sanja Tošić: Cilj zlatna medalja

 Sanja Tošić, bokserka kluba Balkan Boxing, započela je misiju ZLATNI RIO 2016 – prva olipmijska medalja za srpske bokserke! Atraktivna bokserka koja je do sada osvojila niz medalja u drugim borilačkim sportovima – karateu i kik boksu, odlučila je da se potpuno posveti plemenitoj veštini, ne samo zbog životne priče slične čuvenom filmu Devojka od milion dolara, već i da bi ostvarila najveći san - olimpijsku medalju."Spremam se za velike izazove, postavila sam ciljeve koji možda drugima izgledaju visoko, ali poznajem sebe i znam da su dostižni. Pobediti sebe na svakom treningu naredne dve godine – to je put do Olimpijskih igara, to je put do medalje", sigurna je Sanja.

Njen nadimak u ringu je Sanja The Iron Lady (Čelična dama) i u skladu sa tim, razbila je mnoge dosadašnje protivnice. Ipak, iako trenira nekoliko sati dnevno, ova 25-godišnja bokserka nije nikakva muškarača, već uspešna studentkinja koja kad nije u patikama pleni ženstvenošću na visokim štiklama. Paralelno sa medaljama krenuli su i muški uzdasi. Podrška će ovoj zanimljivoj devojci sigurno trebati, a sa Sanjom se možete družiti na njenom zvaničnom FB profilu. I, ne brinite – na internetu traži samo prijatelje, spranig partnere ima u Balkan Boxingu.

Sanja Tošić je bila treća na Svetskom prvenstvu, osvajacica Evropskog kupa i prvakinja Balkana u disciplini K1.Krunu karijere očekuje za dve godine, na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.Šta vi mislite, da li ćemo Sanju dočekati ispred Skupštine?