XS
SM
MD
LG

KLZS: Crnokosa - Šampion 79:91

Kadeti Šampiona ostvarili su pobedu na gostovanju u Kosjeriću protiv domaće ekipe Crnokose.Još jedna sigurna igra i pobeda užičkih "crveno-belih" koji su ranije obezbedili plasman u kvalitetnu ligu. Ponovo su košarakaši Šampiona slabije ušli u meč i domaćin je za kratko vreme ostvario prednost od 7 poena. Posle tajm auta redovi Užičana su se konsolidovali, pa je prednost Crnokose još brže dostignuta i Šampion je poveo .Rezultat na kraju prve četvrtine bio je 23:19 za Šampion.U drugoj četvrtini kadeti Šampiona su nastavili sa angažovanom igrom i prednost na kraju prvog poluvremena je iznosila 15 poena ( 50:35).
Kadeti Crnokose su u drugom poluvremenu presingom pokušali da smanje prednost, ali je Šampion svoju prednost povećao na nedostižnih 20 poena na kraju treće četvrtine 72:52.Trener Šampiona, Nenad Mandić je tada ukazao šansu igračima koji su u dosadašnjem toku prvenstva imali manju minutažu, ali je danas nisu iskoristili pošto je domaćin ubrzo smanjio na 66:76.Ulaskom bekovskog para Pavlović-Petković prednost Užičana je sačuvana i ostvarena je još jedna pobeda. Najbolji pojedinac na meču bio je igrač domaće ekipe Nenad Vasiljević koji je sa 34 poena bio nerešiva engma za kadete Šampiona.U redovima pobednika najefikasniji je bio Lazar Vasilić sa 18 poena, a pored njega još četiri igrača su ostvarila dvocifren učinak: Despić, Knežević, Petković i Nedić koji je još jednom nagovestio svoje mogućnosti da izraste u odličnog igrača.Takođe, Pavle Pavlović je sa lucidnim proigravanjima pokazao i dokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača u svojoj generaciji.
Rezutlat: Crnokosa - Šampion 79:91, po četvrtinama (19:23,16:27,17:22,27:19).

Crnokosa: Pavlović 11, Milovanović, Vasiljević 34, Jovanović 2, Pavlović 4, Vasović 17, Ignjatović, Kostić 4, Đokić 7, Maksimović.
Šampion: Vasilić 18, Despić 16, Popović L., Pavlović 8, Šopalović 7, Popović D. 2, Knežević 12, Petković 13, Nedić 13, Antonijević, Perić 2.