XS
SM
MD
LG

Nova pobeda kadeta kraljevačkog Metalca

Kadeti kraljevackog Metalca nastavljaju sa sjajnim igrama, posle pobede nad ekipom Javor Habitfarma od 2:0, puleni Dejana Popovića savladali su kao gosti ekipu Budućnosti iz Arilja sa 3:1.U izuzetno fer i korektnoj utakmici 9.kola kadetske lige FSRZS gosti iz Kraljeva se vraćaju kući sa tri veoma važna boda, koja će dosta značiti u daljoj borbi za najviši plasman.
U prvom poluvremenu ni jedni ni drugi nisu uspeli da stvore neku konkretniju šansu za pogodak, medjutim domaći dolaze prvi u prednost u 38. minutu utakmice posle loše intervencije odbrane gostiju, koji su prilikom centaršuta, u svom šesnaestercu ostavili samog igrača domaćih Milivojevića, kojem nije bilo teško da savlada nemoćnog Brzakovića.
Medjutim, u drugom poluvremenu dolazi do potpunog preokreta u režiji Nikole Jovanovića, koji je prvo u 47. minutu izjednačio rezultat na 1:1, a zatim i u 65. minutu doveo goste u prednost od 2:1. Ekipa Budućnosti se nije predavala, tako da su u poslednjih 20-tak minuta igrali sa čak četiri napadača, ne bili došli da jednog boda, ali odbrana gostiju je bila na visini zadatka i bez većih problema rešavala situacije u svoju korist i čekala svoju priliku iz konta napada. Iz takve jedne kontre rezervista Vukosavljević Darko postiže prelep pogodak sa 25 metara i postavlja konačan rezultat utakmice u 89. minutu. Budućnost Arilje – Metalac Kraljevo 1:3 (1:0). Senku na ovu utakmicu ostavila je povreda kapitena gostiju Pantelić Stefana koji se u 76.minutu utakmice povredio posle nehotičnog pada u šesnaestercu domaćih, prilikom kojeg je došlo do teže povrede šake desne ruke zbog koje će morati da pauzira i neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima u daljem toku prvenstva.
Cela ekipa Metalca mu želi što brži oporavak, drzi se.

Gledalaca: 50 , Sudije: Borisavljević Ljubiša , Kojović Nebojša , Rajić Vaso
Delegat: Lečić Radosav Strelci: Milivojević u 38.minutu za Budućnost , Jovanović u 47 , 65. minutu i Vukosavljević u 89. minutu za Metalac. Žuti kartoni: Marijanović (Budućnost) , Milutinović , Matović (Metalac). Igrač utakmice: Jovanović Nikola (Metalac)

Budućnost:
Jeveričić, Femić, Ignjatović, Vulović, Cvetić, Novaković (Tomić S.),Tomić M., Obradović, Milivojević, Marinković, Marijanović (Ružičić).
Metalac: Brzaković, Matović (Ilić), Bekovac, Milutinović (Ristić), Pantelić Stefan (Vukosavljević), Usiljanin, Pantelić Stevan, Niketić, Djordjević (Čukarić), Jovanović (Stepanović), Djorić.