XS
SM
MD
LG

Pionirska liga FSMO: Simović srušio Borac

U okviru IX kola Pionirske lige FSMO Mladost iz Preljine bila je bolja od Borca. Dva gola za domaće postigao je Milan Simović, dok je strelac za Borac bio Dragan Jevremović. Imali su pioniri Borca tokom prvog dela inicijativu, ali nisu uspeli da dođu do gola. Borac prvi put preti u 15. minutu, ali Marković pogađa stativu. Sedam minuta kasnije Krupež nakon centaršuta Vasiljevića šalje loptu preko gola. Najbolju priliku ne koristi kapiten Čedo Radisavljević u 35. minutu kada nespretno reaguje u petercu domaćih. Mladost je pretila iz kontranapada, a izglednu priliku u 36. minutu ne koristi Milan Simović. U nastavku igre Mladost prva preti. Grešku golmana Borca Petrovića koristi Milan Simović za 1:0. U 57. minutu domaći dupliraju prednost. Simović se lako oslobađa štopera Borca Jovaševića i vara Petrovića na golu gostiju. Do kraja meča Borac pokušava preko kapitena Radisavljevića da stigne do gola, ali bezuspešno. U nadoknadi vremena rezervista Jevremović smanjuje rezultat na konačnih 2:1. Mladost Radost je slavila sa 5:1 na gostovanju u Gornjem Milanovcu protiv Takovo Juniora, a trostruki strelac za goste bio je Ilija Joksić.

MLADOST PRELJINA: Gagić, Jovanović, Tubić, Pečenković, Diklić, Pravdić, Stanojević, Gojković, Simović, Škipić, Tošić. Igrali su još: Radojević, Đurović, Jevtović, Irižanin, Borisavljević i Dramićanin.

BORAC: Petrović, Jelić, Radosavljević, Borišić, Jovašević, Stojanović, Marković, Janković, Krupež, Radisavljević, Vasiljević. Igrali su još:Jevremović, Ilić i Perišić.


Mladost (P) 2 : 1 Borac 2
Mladost (L) 6 : 1 Takovo Junior
Orlovac 1 : 2 Mladost Radost
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Mladost (L) 7 5 1 1 16
2 Mladost Radost 7 5 1 1 16
3 Orlovac 6 4 0 2 12
4 Mladost (P) 7 2 2 3 8
5 Borac 2 7 2 0 5 6
6 Takovo Junior 6 0 0 6 0