XS
SM
MD
LG

Prvi rodjendan sportskog centa ''Kolonija 11421'' iz Smederevske Palanke

 

Pre godinu dana, tačnije 20. septembra počeo je da radi velelepni sportski centar ''Kolonija 11421'' iz Smederevske Palanke, pod rukovodstvom direktora Dušana Milojevića. Posle godinu dana, čelnik sportskih događanja i njegovi sarednici imaju čime da se pohvale. Kroz objekat koji sadrži teren za mali fudbal, koji je u zimskom periodu pogodan za igru, ima savremeni sistem za grejanje, a u letnjei mesecima izvanredno hlađenje. Tu je i multifunkcionalna hala, namnjena za odbojku, rukomet, kao i borilačke sportove, karate, tekvondo, džudo itd, kao i teren za tenis i teren sa veštačkom travom za rekreativno bavljenje fudbalom u letnjim danima. U najintimnijem delu spoprtskog centra, nalazi se moderan ugostiteljski objekat, pa dečja igraonica i fitnes sala. U protekloj godini, prodefilovalo je više od 50.000. hiljada sportista, posebno mališana i njihovih roditelja.

Danas na prvom rođendanu, okupili su se bivši asovi u svim sportskim disciplinama. Bio je legenda atletike Dane Korica, Nebojša Leković bivši predsed FSS i bivši generalni sekretar Crvene zvezde, Olivera Krivokapić košarkaški reprezentetativac bivše Jugoslavije roćena u Smederevskoj Palanci i Perica Ognjenović najveće fudbalsko ime u gradu na Jasenici. U poseti su bili i predsednik FSRZ Srbije Žarko Stevanović, generalni sekretar istog saveza Rade Popović, generalni sekreta FS Podunavskog okruga Bojan Đulić. Sportski centar ima i svoj fudbalski klub ''Kolonija 11421'' , koji je ugostio vršnjake iz Beogrdske Crvene zvezde i Škole fudbala ''Sport tim drim'' iz Banja Luke, sa kojim su odigrali i revijalne utakmice.

Na svečanom otvaranju, govorio je direktro sportskog centra Dušan Milojević, Radoslav Buntić bivši fudbaler i sportski radnik sa naselja Kolonija, predsednik opštine Smederevska Palanka Radoslav Milojičić ''Kena'', Olivera Krivokapić. Na kraju se obratio i Dane Korica, koji je u ime Sportskog saveza Srbije, uručio monografije Dušanu Milojeviću i Radoslavu Milojičiću , kao i fudbalske lopte f.k. Kolonija 11421.

 

                                                   Zajednička fotografija, mališani f.k. Kolonije 11421, Crvene

                                                   zvezde i škole fudbala iz Banja Luke

 

 

                                                    Zajednička fotograija za sećanje na Prvi rodjendan, Radoslav

                                                    Milojičić, Dane Korica, Nebojša Leković, Dušan Milojević i

                                                     Olivera Krivokapić