XS
SM
MD
LG

Kolubarska O.L. : Zadrugar - Spartak 1924 2:1

U trećem kolu Kolubarske O.L. ekipa Zadrugara ostvarila je treću uzastopnu pobedu rezultatom 2:1.

Od samog početka meča domaći su preuzeli inicijativu . Iako su gosti poveli početkom prvog dela domaći su vršili pravu opsadu gola Spartaka. Pregršt propuštenih prilika. Nakon proigravanja Radojčića Rakićev udarac brani na ovom meču odlični golman gostiju koji je sprečio da krajnji rezultat ne bude ubedljivija pobeda domaćih. Isprečila se stativa nakon slobodnog udarca Leontijevića. Posle centaršuta D.Pavlovića Radojčića dvaput zaustavlja golman gostiju. Udarac D.Pavlovića je išao u devedeset ali mreža je sačuvana finom paradom . Pred kraj prvog dela Zadrugar je izjednačio nakon šuta Novakovića koji je iznenadio protivničkog golmana i uhvato ga na krivoj nozi. 1:1 ostao je rezultat na poluvremenu.

U drugom delu nastavlja se dominacija zelenih. U više izglednih prilika našao se Grujičić ali je falila preciznost. Poništen je pogodak kapitena Đenisića nakon kornera jer je lopta je prešla golaut liniju. Rakić je bio neprecizan iz slobodnog udarca, tik iznad prečke. Na gol se čekalo do samog kraja kada je D.Pavlović izvrsno izveo jedan slobodan udarac pogodivši mesto gde se spajaju prečka i stativa a golman gostiju je samo mogao paradom da ulepša pogodak. Konačan rezultat ostao je do kraja 2:1.

Zadrugar : Radovančević, Novaković, Leontijević, Spasić, Đenisić, M.Pavlović, Avramović (Grujičić), Simeunović (Filipović), D.Pavlović, Rakić, Radojčić (Gajić)