XS
SM
MD
LG

Dobar vikend klubova iz Opštine Raška

Fudbalski klubovi iz raščanske opštine proteklog vikenda bili su itekako uspešni, što najavljuje dobar učinak fudbalera Bana, Rudara i Granita u ovoj takmičarskoj sezoni. Mladi tim Bana predvođen kapitenom Đorđevićem, zrelom igrom protiv  konkurenta za visok plasman u srpskoj ligi "Zapad", najavio je da tim Mila Vuletića može da bude prijatno iznenađenje. To su potvrdile dobre igre u Smederevskoj Palanci i protiv Mladog radnika koji je savladan sa 2:0. Novo iskušenje "beli" će imati u nedelju na gostovanju u Beloševcu, gde će pokušati da osvoje nove bodove.

Fudbaleri baljevačkog Rudara posle šest godina ponovo su u zonskom stepenu takmičenja. U prva dva kola dva puta su remizirali. Prvo je iz Baljevca bod odnela kragujevačka Slavija, da bi "zeleno - crni" uspeli da ostanu neporaženi u Grošnici, odigravši sa Vodojažom 1:1. Jedini gol za baljevčane postigao je Marko Banović. U narednom kolu u subotu, četa trenera Gorana Duca Petrovića, ugostiće Šumadiju 1903 iz Kragujevca.

Ljubitelje fudbala u opštini prijatno je iznenadio rezultat iz Vraneša, tradicionalno neugodnog gostovanja. Fudbaleri Granita iz Jošaničke banje u 1.kolu Lige raškog okruga, kao gosti savladali su domaći Borac rezultatom 3:2. Dvostruki strelac bio je Nikola Mutavdžić, dok se u strelce upisao i Nikola Peković. Narednog vikenda na debiju pred svojim navijačima u novoj sezoni, Granit dočekuje Polet iz Ratine.