XS
SM
MD
LG
03.08.2013 S.Blagojević

Bez derbija na startu

Klubovi Druge lige Rasinskog okruga takođe su održali svoju konferenciju klubova. Po uobičajenoj proceduri usvojeni su izveštaji komesara za takmičenje i komesara za delegiranje službenih lica ali je prethodno došlo do burne rasprave između predsednika Bačinskog Mladog radnika Zorana Gligorijevića oko suđenja na baražnoj utakmici (Čitluk-Mladi radnik za popunu Prve lige koju su da podsetimo Bačinci izgubili na penale) sa gen, sekretarom FSRO Dejanom Anđelkovićem a potom i sa predstavnikom Ušća iz grad Stalaća. Ipak izveštaji su jednoglasno usvojeni a za predsednika konferencije klubova izabran je Dinić Adam predstavnik Mladosti iz Toljevca.
Kao i za Prvu ligu izvršni odbor FSRO odredio je i za članove druge lige trojicu komesara. Tako će sudije delegirati Mlađan Marković iz Varvarina, delegate Dragan Jovanović takođe iz varvarina a komesar za takmičenje biće Momčilo milosavljević iz Aleksandrovca. Na kraju došlo je do najinteresantnijeg dela konferencije izvlačenja parova za predstojeću sezonu koja u Drugoj ligi FSRO počinje 24 avgusta. Iz ruku gospođice Lele Srećković predstavnice FK Ribnika izvučeni su sledeći parovi.

Grad Stalać: UŠĆE- RUBIN (Zalogovac)
Bačina: MLADI RADNIK-BELI ORLOVI (Tobolac)
Pojate: OMLADINAC- 14 OKTOBAR (Izbenica)
Lozna: SLOGA-ŽUPSKI BISERI (Laćisled)
Donji katun: MLADOST: - MLADOST (Toljevac)
Poljna: BLAGOTIN-RIBNIK
Donji stupanj: RUBIN-DONjI KOPAONIK (Razbojna)

14 OKTOBAR NA BUBANU

Novajlija u ligi ekipa 14 oktobra iz Izbenice koja nema sopstveni teren igraće svoje utakmice na Bubanu fudbalskom domu Mladog radnika u Bačini, pa su njima i Bačincima pre izvlašenja razdvojeni takmičarski brojevi.



Novi grb FSRO

FOTO:

slika 1. Komesari Druge lige Mlađan Marković i Momčilo Milosavljević

slika 2. Radno predsedništvo : Mlađan Marković, Adam Dinić i Dejan Anđelković gen. sek FSRO