XS
SM
MD
LG

Dušan Filipović: Cilj i način kako ga ostvariti su nam potpuno jasni, smatramo i realni

Ponovo ono, najteže je pobediti  utakmice za koji mnogi smatraju da su već dobijene! Mi odgovaramo drugačije, nema težih utakmica od ekipa koje se grčevito bore za opstanak! E, takav meč čeka košarkaše Pirota. Jagodina je nekada imala jaku ekipu i igrala značajne uloge i kvalitetnim rangovima. Jagodinci su očigledno u ovo prvenstvo ušli ne samo igrački, već i organizaciono oslabljeni i to se odrazilo na rezultate! Samo 3 pobede u 19 mečeva, bilans koji ne služi ,,na čast,, ovom timu!

Medjutim, ponovo ona naša konstatacija. To je jagodinska briga. Marko i njegovi momci žele da pobedjuju, nastoje da u svaki meč ulaze maksimalno motivisani sa ciljem da pobedjuju rivale. U Pirotu ili na strani, svejedno!

Pirot je spreman da nastavi dobre igre ! Nova prilika je meč u gradu piva. Hoće li se sladiti gosti ili će Jagodinci zaustaviti lošu seriju i naći ,,tračak nade,, da ipak sačuvaju drugoligaški status. Da sačekamo.

Dule Filipović pirotski ,,prvi snajper,,  oprezan je i pred ovaj, kao pred svaki meč. Kvalitet je na strani Piroćanaca, ali, košarka je često čudan sport.

Marko Spasić ne ćeli da razmišlja o tome ko je favorit u ovom meču. Njega interesuje dobra igra njegovog tima, posebno u odbrani, ko bude bolji, na kraju neka se raduje!

  Na našem Portalu , kao i uvek možete pratiti statistiku ,,iz minuta u minut,, i video prenos utakmice 

Druga liga 20.kolo: Jagodina – Pirot

Nedelja, 5.mart, 19 h