XS
SM
MD
LG

Paraćin poklekao u Lajkovcu

Pred rekordnim brojem gledalaca i u sjajnom ambijentu domaćeg parketa, ekipa domaćina je iskoristila priliku i pobedila favorizovanog gosta iz Paraćina. Osim prve četvrtine, gde se osetila nesigurnost, u ostalom delu utakmice Železničar je kontrolisao igru i nije dozvolio da se igračice Paraćina vrate u meč. Nije potrebno izdvajati bilo koga iz pobedničke ekipe, jer je ovo bila pobeda kolektiva. Tomić, Gostić, Bogdanović, Rađenović,Ranković, Mitrović... Sve su sjajno odigrale svaki sekund proveden na terenu i ostvarile važnu pobedu pred odlazak na zasluženi odmor. Pobeda koja je za ekipu Železničara veoma važna, ukoliko se želi zadržati plasman u sredini tabele i priključak za gornjim domom. Ovo je bila i odlična prilika da publika pozdravi i novu kadetsku reprezentativku Srbije mladu Anđelu Mitrović. Poziv koji je stigao na adresu kluba iz KSS-a sigurno je veliki podstrek kako za igračicu tako i za klub, da se nastavi sa još kvalitetnijim radom. Poželimo Anđeli srećan put u Kladovo gde će se od 2-9. januara 2012. održati kontrolni trening reprezentacije. Do novih utakmica i novih velikih rezulata, svim selekcijama kluba, prijateljima i ljubiteljima košarke želimo Sretnu novu godinu i Božićne praznike, Vaš KK „Železničar“ Lajkovac.

ŽKK „Železničar“ Lajkovac - ŽKK „Paraćin“ Paraćin 76:63 (17:23; 23:15; 15:12; 21:13). Gledalaca: 120. Delegat: Dimitrijević (Kragujevac). Sudije: Milošević i Milojević (Kragujevac).

Železničar: Ignjatović (2 poena), Šćekić, Rađenović (10 poena), Bogdanović (13 poena) kap., Adamović, Tomić (16 poena), Gostić (16 poena), Ranković (8 poena), Milkić (5 poena), Mitrović (6 poena) Treneri: Milovanović i Pejčić . Paraćin: Spasojević (16 poena), Radovanović, Nikolić, Denčić (8 poena), Milenković M. (20 poena), Jeremić, Tanasković, Milošević (3 poena), Veljović (12 poena), Ivanković (2 poena), Savić Trener: Radovanović.