XS
SM
MD
LG

Veliki zaokret u fudbalskom Kupinovu

 

Kupinovo, član Vojvođanske lige –Jug, odradilo je prvi trening u okviru priprema za nastavak sezone. Prozivci trenera Saše Stojadinovića odazvalo se dvadesetak fudbalera.

- Do prvog prolećnog kola nije nam ostalo previše vremena – ističe šef stručnog štaba Stojadinović – U odnosu na prvi deo sezone, igrački kadar je pretrpeo velike uzmene i verujemo da će se novi igrači uklopiti. Plan je je da radimo pet dana nedeljno, uz nekolikokontrolnih mečeva. Za sada, precizirane su provere protiv Slobode u Donjem Tovarniku (15. februara) i novosadskog Kabela (24. februara), u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Tražimo rivale za 11. februara, i za generalnu proveru 3. ili 4. marta.

U fudbalskom Kupinovu, trenutno se postavlja samo jedno pitanje: kako opstati?

 - Pred svima nama u klubu i oko njega je veliki izazov – priznaje Stojadinović – Od trenutka, kada sam u toku jesenjeg dela sezone preuzeo klub, napravljen je blagi pomak i polako se hvatao priključak za opstanak. Uz dobru atmosferu i veću posvećenost svih klubskih struktura i uz dobar rad, mislim da imamo kvaliteta za konačan uspeh. U ovoj situaciji to bi bio – opstanak.

Kupinci krenuli

Fudbalski poslenici iz Kupinova, tokom zimske pauze, bili su vrlo vredni. Novi igrači su: Milan Jerković, Zlatan Adrović i Slobodan Jurišić iz Podunavca (Belegiš), Miloš Oljača iz Jadrana (Golubinci), Mladen Najdanović iz Đerdapa (Kladovo) i Ajra Skender iz Milutinca (Zemun). Najverovatnije da se na ovome neće statio i da će u igračkom kadru biti još novajlija.

Kupinci ističu da su jesenji učinak ekipe i plasman na poslednje mesto samo „ružna prošlost“.