XS
SM
MD
LG

OK Tara pojačana sa Sarom Bulatović i Anom Milinković iz Vizure

Odbojkaški klub Tara iz Bajine Bašte u novoj takmičarskoj sezoni nastavio je  saradnju sa OK Vizurom iz Beograda. U Drugoj ligi Zapad  na njihov klub nastupiće  Sara Bulatović i Ana Milinković koje su po rečima  Zorana Radojičića prvog čoveka kluba igračice na koje Vizura računa u godinama koje dolaze.

- Za naš klub u prošloj sezoni igrale su Ana Jeković i Gorana Bogdanović i mnogo nam pomogle da zadržimo drugologaški status. Igrajući za nas i one su sticale igračko iskustvo,pa je tako Ana Jeković  standardna prvotimka u Vizuri i ove godine igraće i u Ligi šampiona, a Gorana Bogdanović je otišla u Ameriku, gde je dobila stipendiju koledža za koji igra u prvoj postavi.To pokazuje da je saradnja dva kluba dvosmerna i korisna za oba kluba i za same igračice. U narednoj sezoni pored ove dve igračice očekujemo još jednog primača, ali to nije još definitivno dogovoreno. Nama je čast  da sarađujemo sa šampionom države u svim selekcijama i njihova pomoć se ne ogleda samo u ustupanju igračica, jer nam je u avgustu gost bio Ivan Steljić trener Vizure i  selektor pionirske reprezentacije Srbije, a tu praksu ćemo nastaviti i u narednim mesecima, jer nam je edukacija naših trenera od izuzetnog značaja.

Uz pomoć Vizure želimo da Bajina Bašta postane  značajan odbojkaški centar u Srbiji. Planirmo da do maja sledeće godine izgradimo sopstvenu sportsku salu i tako dobijemo bolje uslove za treniranje. Mi smo najbrojniji  i dobro organizovan klub u gradu, ove  sezone prijavili smo  5 selekcija za takmičenja." izjavio je predsednik kluba Mihailo Jevtić.