XS
SM
MD
LG

FS RIS: Disciplinska komisija odbila prijavu Kopaonika

Disciplinska komisija FS RIS-a na čelu sa predsednikom Božovićem iz Pirota  odbila je danas prigovor FK Kopaonika iz Brusa na ovogodišnji nastup FK "Tabana 1970" u Srpskoj ligi Istok i za sada stavila tačku na ovaj slučaj, tako da će Tabanci i dalje igrati u Srpskoj ligi Istok a Kopaonik se seli u niži rang Zonu Zapad.

Ogorčenje u Brusu

Predsednik Kopaonika Dragan Popović bio je ogorčen ovom odlukom i najavio nove poteze. Prvo ćemo uputiti žalbu komisiji za žalbe FS RIS-a, zatim komisiji za pravna pitanja FSS-a potom i arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije. - Svesni smo da u FS RIS-u kupuju vreme stalnim odlaganjem ovog problema, ali mi ćemo istrajati i na kraju će pobediti pravda - kaže Popović.
 
Božović: Ne poznajen Vas i nemogu da Vam dam informacije
 
Predsednika komisije FS RIS gospodina Božovića pozvali smo danas ali on nam je ljubazno saopštio da vašeg novinara ne poznaje lično (onima koje poznaje lično znači može da da informacije) te da se u ponedeljak obratimo zvanično kancelariji saveza. Bilo kako bilo, do početka prvenstva usijaće se svakako žice na relaciji Brus- FSS.