XS
SM
MD
LG

Konferencija klubova Srpske lige grupa Istok u petak u Varvarinu

U petak (24. jula) u Varvarinu će se održati konferencija klubova Srpske lige Istok. Na dnevnom redu naći će se izveštaji komesara za takmičenje za sezonu 2014/2015, a klubovi će biti upoznati i sa uputstvom o takmičenju Srpskih liga. Svakako najzanimljiviji deo biće izvlačenje parova za  narednu sezonu 2015/2016 kao i  izbor predsednika konferencije klubova lige. Do sada je tu funkciju obavljao Miroslav Milivojević predsednik Car Konstantina  sa niškog Bubnja a da li će to obavljati on ili neko drugi odlučiće predstavnici klubova.

 

Domaćin predsednik Temnića: Darko Brankovič

Inače, Srpska liga grupa Istok broji 16 klubova, a ove godine srpskoligaški karavan napustili su: Djerdap iz Kladova, Hajduk Veljko iz Negotina i Kopaonik  iz Brusa, dok su novi srpskoligaši: Temnić iz Varvarina (zona Zapad), Dunav iz Prahova (zona Istok) i Jedinstvo iz Bošnjaca (zona Jug).
 
Dejan Andrejić komesar za delegiranje sudija i delegata
 
Odlukom izvršnog odbora FS RIS-a Dejan Andrejić iz Kruševca bivši savezni sudija biće komesar za delegiranje sudija i delegata,dok će Zoran Marjanović iz Sokobanje biti komesar za takmičenje.Konferencija klubova održaće se u sali S.O. Varvarin sa početkom u 17 sati.