XS
SM
MD
LG

Wiener Städtische osiguranje podržalo fudbalerke Spartaka

Kompanija Wiener Städtische osiguranje, generalni sponzor Odbojkaškog saveza Srbije, odlučila je da pripomogne i šampionke Srbije u ženskom fudbalu u predstojećim kvalifikacijama za Ligi šampiona.

Sponzorski ugovor Wiener Städtische i ŽFK Spartak


U prostorijama gradskog media centra u Subotici potpisan je Ugovor o saradnji između ŽFK Spartak i kompanije Viner Štediše osiguranje (Wiener Städtische) a.d.o. Beograd. Ugovor su potpisali Zoran Arsić, predsednik ŽFK Spartak i Dušan Markelić, predstavnik kompanije Viner Štediše osiguranja, direktor filijale u Subotici.

"Želim da se zahvalim Kompaniji Viner Štediše osiguranja koja je prepoznala potrebu da se pomogne srpski sport, a oni su inače prepoznatljivi po tome što pomažu brojne granske sportove. Ovoga puta za nas je veoma važno da je njihov izbor bio da to bude ženski fudbal i aktuelni šampion Srbije." - rekao je Zoran Arsić.

Predstavnik Viner Štediše osiguranja, Dušan Markelić, u svom obraćanju medijima je rekao: "Naša kompanija podržava sve sportske aktivnosti. Uzevši u obzir činjenicu da je ŽFK Spartak petostruki šampion Srbije i da je učesnik Lige šampiona, svesni smo da ova saradnja prevazilazi lokalne okvire jer njihov klub ne predstavlja samo naš grad, nego i našu državu."


Mašinac 2 : 1 LASK Crvena zvezda
Napredak 0 : 5 Spartak
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Spartak 12 11 1 0 34
2 LASK Crvena zvezda 12 4 1 7 13
3 Napredak 12 4 1 7 13
4 Mašinac 12 2 3 7 9