XS
SM
MD
LG

Nikolić iz Dinama prešao u Jagodinu, Stajić na probi u Turskoj

Boban Nikolić sada već bivši fudbaler Dinama iz Vranja potpisao je ugovor sa ekipom superligaša iz Jagodine. Nikolić igra na poziciji levog beka, a po potrebi i na mestu štopera. Ovaj fudbaler je rodjen 1980 godine, i igrao je u prošlosti pored Dinama i za Radnički iz Kragujevca, Banat, Metalac iz Gornjeg Milanovca, kao i za ekipu Shahin Bushehr F.C iz Irana.
U tim Jagodine je prešao kako bi nadomestio prazninu u ekipi posle povrede Srdjana Lukića, a doveden je najviše na inicijativu Mladena Dodića koji mu je bio trener u Vranju.
Nebojša Stajić veoma poletan i brz fudbaler, koji se istakao u drugom delu prošle sezone sa nekoliko pogodaka u dresu Dinama, je trenutno na probi u Antaliji gde su na pripremama igrači jedne ekipe iz Azerbejdžana. Stajić će pokušati da se nametne treneru azerbejdžnske ekipe i potpiše ugovor sa njima, inače on je već igrao u inostranstvu i to na Malti, a bio je član i Radničkog iz Pirota i ČSK Pivare, inače ponikao je u redovima Vranjanaca.
Od novajlija u Dinamu su za sada pored igrača koji su potpisali ugovore na Vlasini još i Aleksić, Todorov i još nekoliko igrača na probi. Očekuje se odigravanje par pripremnih utakmica, a do sada su odigrane sa Hajdukom iz Kule 0:3, Radnički Pirot 3:1,Čelik B.Polje 3:0 i Rudar Kostolac 0:1.