XS
SM
MD
LG
Igrači i ocene
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
86'
86'
86'
85'
82'
Izmena - izlaz
Nenad Kačar 17 
79'
79'
Izmena - izlaz
10  Željko Arsić
78'
78'
78'
Izmena - ulaz
94  Milan Basrak
78'
73'
73'
66'
Izmena - ulaz
11  Stefan Ilić
66'
41'
18'
Izveštaj utakmice
Desetkovani Timok pobedio u Dobanovcima

Detalj sa utakmice - foto: H.D.Vujanović

Budućnost bije veoma važnu bitku, protiv već prežaljenog Timoka, pred odlazak na zimski raspust. Gosti su, ophrvani bolešću i povredama igrača, došli desetkovani na megdan u Dobanovce, doduše i domaći tim nije nastupio u najjačem sastavu.

 

Posle uvodnih minuta i međusobnog ispitivanja snaga, Markišić je u 11 minutu iz slobodnjaka sa 20 metara prvi ugrozio gol Timoka, lopta je prohujala kraj same stative.

Domaći nastavljaju sa terenskom inicijativom, a u 24. minutu posle prodora Lainovića po boku i centaršuta, Tripković sa 10 metara loptu drop-kikom šalje iznad gola. Samo tri minuta docnije ni Pajović nema sreće iz blizine da ubaci loptu u gol, ostala je u blatu,  pa su se gosti uspešno odbranili.

Gosti iz brzog kontranapada u 32. minutu umalo nisu kaznili promašaje domaćih igrača. Pantić je povukao sa centra i izvrsno izbacio Stajkovića, koji situaciju jedan na jedan ne uspeva da iskoristi poslavši loptu samo do stative. U daljem toku susreta nije bilo akcija koje su mirisale na gol, mreže su mirovale u prvom poluvremenu.

U drugom delu meča, na terenu koji je više ličio na oranicu, igračima je bilo teško kontrolisati loptu i organizovati osmislene akcije, igralo se uglavnom dugim loptama sa preskakanjem sredine terena. Veliki napor ulažu domaći igrači ne bi li došli do vođstva, a najbliži tome su bili u 58. minutu, Kodžić je odigrao pas do Tripkovića koji je sa 8 metara loptu poslao nebu pod oblake.

Posle svih promašaja domaće je stigla kazna u vidu primljenog gola u 66. minutu. Nikolić je na ivici kaznenog prostora uposlio Ivicu Jovanovića koji je napravio par koraka unutra i kada mu je golman krenuo u susret loptu samo bocnuo preko njega. Kingsli u 77. minutu propušta da zatvori utakmicu,  izašao je sam pred Gudžulića i opalio iz sve snage preko gola domaćih iako je imao sve vreme ovog sveta da dobro razmisli u koji će ugao da pošalje loptu. 

Žele domaći da stignu do pogotka, na tome im se nema šta zameriti, ali ne uspevaju ni u 82. minutu da iskoriste zicer. Janjić je dodao do Kodžića, kome golman gostiju Jovanović hrabro ulazi u šut i čuva svoj gol. Mora se i gostima odati priznanje na lavovskoj borbi, za šta su nagrađeni i drugim pogotkom u drugom minutu zaustavnog vremena, a strelac je bio Radonjić. Na kraju iznenađujuća i zaslužena pobeda gostiju iz Zaječara. 

Narednog vikenda, u poslednjem kolu koje će biti odigrano ove jeseni, Budućnost će biti gost ekipi IMT-a, dok Timok dočekuje pančevački Železničar. 

BUDUĆNOST - TIMOK 1919 0:2 (0:0)

STADION: FK Budućnost. GLEDALACA: 150. GL.SUDIJA: Ranisavić Saša. POM.SUDIJE: Vladić Aleksandar i Šain Goran. STRELCI: I.Jovanović 66. i Radonjić 90+2.min (Timok). ŽUTI KARTONI: Ninković i Kodžić (Budućnost), Nikolić i Rudić (Timok).

BUDUĆNOST: Gudžulić, Lainović, Stojanović (Ilić), Markišić, Arsić (Ninković), Tripković (Basrak), Veselinović, Kodžić, Janjić, Pajović, Marinković.

TIMOK 1919: A.Jovanović, Pantić, I.Jovanović, Nikolić, Rudić, Stajković (Knežević), Kačar (Radonjić), Kingsli (Kvok Šung), Rošević, Golubović (Blagojević), Mitrović. 

Prva liga Srbije Prva liga Srbije Prva liga Srbije Budućnost Timok 1919
Međusobne utakmice
2021-2022
20.04
16:00
Timok 1919
Budućnost
1
1
27.11
13:00
Budućnost
Timok 1919
0
2
03.09
16:30
Timok 1919
Budućnost
5
0

Uporedni rezultati

Budućnost
 
Timok 1919
Ukupno (Domaćin) Ukupno (Domaćin)
3 (1) Broj utakmica 3 (2)
0 (0) Broj pobeda 2 (1)
1 (0) Broj nerešenih 1 (1)
2 (1) Broj poraza 0 (0)
1 (0) Dati poeni 8 (6)
8 (2) Primljeni poeni 1 (1)
-7 (-2) gol razlika na utakmicama +7 (+5)
0% (0%) Uspešnost 66% (50%)
GogiMix1 i još 2 korisnika su tipovali utakmicu
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača
BPfudbal je ocenio igrača