XS
SM
MD
LG

Crvenčani protiv Vrbasa za Vojvodjansku ligu

Sportski događaj koji će obeležiti predstojeći vikend je revanš susret finala baraža za popunu Vojvođanske fudbalske lige grupa Sever, koji će biti odigran u Vrbasu, a u kojem će se sastati Omladinski fudbalski klub Vrbas i Crvenka. Prvi susret odigran u sredu u Crvenki fudbaleri Crvenke su rešili u svoju korist pobedivši sa 2:1, te sa golom prednosti ulaze u predstojeći revanš.

Foto: FK Crvenka, lična arhiva

Iako imaju prednost izabranici trenera Milana Vujakovića su svesni da ne smeju ići na čuvanje te prednosti, već odigrati maksimalno odgovorno, ambiciozno i na pobedu. Imaće fudbaleri Crvenke i u Vrbasu podršku sa tribina jer je klupsko rukovodsto omogućilo organizovan odlazak navijača na revanš u Vrbas. Okupljanje navijača Crvenke će biti na stadionu „Milorad Džomba“ u nedelju od 16 časova, a revanš susret finala baraža Vrbas – Crvenka će u nedelju na stadionu kraj Šlajza u Vrbasu početi u 17 sati i 30 minuta.

Crvenka je u prvom kolu baraza savladala Iskru iz Kucure rezultatima 2:0 u Crvenki i 1:5 u Kucuri. Vrbas je pobedio Mladenovo u prvoj utakmici kod kuce rezultatom 1:0, a u gostima bilo je 2:1 za Mladenovo. Zbog gola u gostima Vrbas se plasirao u finale. 

Izvor: q-media.rs