XS
SM
MD
LG

Uspešan nastup "Tanaska Rajića" u prvenstvu Zone Jug!

 

 

Čestitkama započinjemo izveštaj sa utakmice poslednjeg kola Zone Jug. Čestitke  rukovodstvu Kluba koje je obezbedilo sve uslove za nesmetano takmičnje.

Priznanje   treneru Milanu Tošiću , za nesebičan i uporan rad.  Posebno ističemo  fudbalere  koji su i pored obaveza koje su imali na poslu , na fakultetu, s velikim uspehom  predstavljali Klub u ovom prvenstvu.
Meč sa borbenom ekipom iz Medvedje protekao je u terenskoj nadmoćnosti domaćeg tima.  Fudbaleri Tanasko Rajića  imali  su nekoliko izglednih prilika, pogadjali stativu, prečku...

Uz  sve to,  treba reći da je odlični golman Davor Bojić spasio u  nekoliko navrata svoj gol, kada se činilo da je lopta već u mreži.

Gostima su se misli delile na meč u Pirotu, ali su osluškivali šta se dogadja u Leskovcu gde je Dubočica odigrala časno i  pobedila Nebeske andjele. Medvedjani su čevrti sa dna tabele i nadaju se da će iz Zone Jug ispasti tri tima. Zbog toga su i aplauzima pozdravili svoje navijače na kraju i radosni napustili teren.

Milan Tošić  bio je zadovoljan igrom svog tima, ali, kako je rekao, samo na momente, kada su i stvorene prilike, mada je podsetio  da je  kraj prvenstva das u igrači već umorni , da nekoliko fudbalera nije moglo da igra i da je ,,remi,, bio najrealniji!

Još jednom čestitke Tanasko Rajiću uz  podsećanje da se fudbaleri pirotskog Jedinstva vraćaju u Zonu Jug, čestitkei njima i  da ćemo u idućoj sezoni imati dva tima iz Pirota u ovom rangu takmičenja.

Zona Jug 30.kolo: Tanasko Rajić  - Jablanica Medvedja 0:0 (0:0)

Tanasko Rajić:  B. Petrović,  Djunić, Zlatanov,  ( S.Usković)  , M.Ćirić,  S.Ćirić, S. Popović,  Bišković,  Djordjev, Popović, Živković. Rezerve M.Petrović, S.Usković, Bogdanović.