XS
SM
MD
LG

Vojislad Dedić igrač godine!

Kapiten Crvene zvezde Vojislav Dedić proglašen je za najboljeg ragbistu u odlazećoj 2017. godini. Na prigodnoj svečanosti, Ragbi 13 federacije Srbije dodelila je godišnja priznanja, a otvarač novog šampiona je u oštroj konkurenciji dobio laskavo priznanje.

Igrač godine Vojisla Dedić (Crvena zvezda)

Odlukom UO R13FS, za najboljeg trenera izabran je šef stručnog stručnog štaba Partizana koji je sa crno-belima osvojio prve trofeje u istoriji kluba u seniorskoj konkurenciji. Hadžićevi puleni su trijumfovali u prvoj sezoni regionalne Balkan Super Lige, a prethodno i u Kupu Srbije. Takođe, sa juniorima osvojio je i Kup i prvenstvo Srbije, dok je i sa kadetima bio prvak države.

Trener godine Admir Hadžić (Partizan)

Jedna od uzdanica u osvajanju većine pomenutih trofeja Admira Hadžića ove godine bio je Vladimir Milutinović koji je poneo dve nagrade – prvi je strelac Srbije u seniorskoj konkurenciji i istovremeno izabran je za najboljeg juniora u 2017. godini. Priznanje za najboljeg igrača u kadetskoj konkurenciji pripalo je Veljku Stankoviću iz Paraćina.

Beogradski arbitar Radoslav Novaković proglašen je za najboljeg sudiju, sportski funkcionier godine je Dragan Pavlović, a za volontera sezone proglašen je Blagoje Stoiljković, član UO Ragbi 13 federacije Srbije i član Borda Evropske ragbi 13 federacije.

Laureati Rragbi 13 federacije Srbije u 2017.

Ragbi 13 federacija Srbije posebno je želela da se zahvali svojim velikim partnerima u ambicioznim projektima. Tako je plaketu za najboljeg donatora u 2017 godini dobila ambasada Australije, kao i nacionalna aviokompanija Er Srbija koja je proglašena za sponzora sezone.